ایدهای به ذهن شما رسیده است که از نظرتان فرصت خوبی برای درآمدزایی است؛ ولی چه مسیری را باید از ایده تا لانچ اپلیکیشن طی کرد؟ مراحل لانچ اپلیکیشن با نگاهکردن به این آمار مهمتر هم میشوند: ۲۵ درصد مردم بعد از اولین نصب اپلیکیشن، آن را پاک میکنند!
در ماه هزاران اپلیکیشن در فروشگاههای اپلیکیشن منتشر میشود و مردم هم با با کمبود گزینه مواجه نیستند؛ پس بهتر است تمام مراحل ساخت و عرضهٔ اپلیکیشن را بهخوبی و با دقت طی کنید تا جای خوبی در این بازار اشغال کنید.
بیایید با هم پلهبهپله جلو برویم.
فهرست مطالب
Toggleایدهٔ شما هرقدر هم جذاب و وسوسهانگیز باشد، بدون تحقیق خام است. شاید همین ایده به ذهن افراد دیگری هم رسیده باشد و اپلیکیشنی را به بازار عرضه کرده باشند.
نه، نگران نباشید؛ این بهمعنای تسلیمشدن نیست! اتفاقاً تحقیق به شما کمک میکند ببینید چطور میتوانید همان ایده را بهتر و متفاوت پیاده کنید که مردم بهسمت شما بیایند و نه دیگر اپلیکیشنهای مشابه.
از طرفی، تحقیق در صنعت و بررسی اپلیکیشنهای موفق و شکستخورده به شما کمک میکند از تکرار اشتباهها در امان باشید. حالا در این تحقیق، قرار است چه چیزهایی را بررسی کنید؟ بهطور کلی، شما باید دادهها و اطلاعاتی دربارهٔ نقاط قوت، ضعف، فرصتها، تهدیدها و همچنین نیازهای بازار بالقوهٔ اپلیکیشن جمعآوری کنید.
اطلاعاتی مثل محصولهایی که رقیب شما به حساب میآیند، میزان تقاضای بازار، پایگاه مشتری و همچنین استراتژیهای قیمتگذاری است.
بهطور کلی، شما باید ببینید آیا اپلیکیشنی که میخواهید طراحی کنید، مشکل مهمی را حل میکند یا یک کار تکراری و خستهکننده را ساده میکند؟ اگر پاسخ بله است، چطور و چه مشکلی را؟
از طرفی، باید ببینید آیا شکافی را قرار است پر کنید؟ بله؟ بعد باید ببینید اصلاً چه لزومی دارد این شکاف پر شود و به چه مشکلاتی این گپ منجر شده است؟
با شناخت بازار و رقبا متوجه خواهید شد چه جایی رقبا کوتاهی کردند و چه راههایی برای متمایزکردن خود دارید.
دربارهٔ رقبا هم باید ۴ مورد اصلی را در نظر بگیرید:
نکته: تحقیقات بازار و بررسی رقبا بهترین روش برای بررسی و اعتبارسنجی ایدهٔ شماست؛ یعنی آیا اصلاً ارزش دارد روی آن وقت گذاشت یا نه.
مطالعه بیشتر: نسخه MVP چیست و چطور نسخه MVP اپلیکیشن را آماده کنیم؟
مخاطب هدف اپلیکیشن همان کسی است که قرار است به او خدمت کنید؛ یعنی او هم برای شما سودآور است و هم اپلیکیشن شما نیاز او را برطرف میکند. برای درک کامل مخاطب هدف اپلیکیشن علاوه بر اطلاعات جمعیتشناختی (سن، جنسیت، محل زندگی و درآمد) باید موارد دیگری هم در نظر بگیرید:
شناخت مخاطب هدف اپلیکیشن به شما اجازه میدهد اپلیکیشنی طراحی کنید که او نیاز و دوست دارد. یادتان باشد قرار است با استراتژیهای بازاریابی پولی اپلیکیشن افراد بیشتری را جذب کنید؛ وقتی بدانید چه کسی مخاطب شماست، میدانید کجا چه چیزی را تبلیغ کنید تا موفق شوید.
در مقالهٔ «۵ راه شناخت مخاطب هدف اپلیکیشن» دربارهٔ روشهای مختلف جمعآوری اطلاعات صحبت کردیم که پیشنهاد میکنم آن را بخوانید.
قبل از اینکه به سراغ گام سوم برویم، اجازه دهید به این موضوع اشاره کنم: دوران گفتن عبارتهایی مثل «این اپلیکیشن برای جوانهاست» گذشته است و حالا راهی بهغیر از شناخت و درک درست مخاطب احتمالی ندارید.
نکته: از اطلاعات گام اول برای کاملکردن و تجزیهوتحلیل اطلاعات گام دوم استفاده کنید؛ وقتی شکافهای بازار را شناسایی کنید و مخاطب خود را هم بشناسید، بعد میبینید اپلیکیشن باید چه ویژگیهایی داشته باشد که توسط بازار پذیرفته شود.
یک توصیه هم من به شما کنم؟ سعی نکنید همهچیز برای همهکس باشید!
چه دلیلی دارد مراحل لانچ اپلیکیشن را بهترتیب پشت سر بگذارید و به درآمد نرسید؟ کل هدف شما این است که ایدهٔ خودتان را به راهی برای درآمدزایی تبدیل کنید. غیر از این است؟
قبل از لانچ اپلیکیشن باید به این مسئله حسابی فکر کنید؛ مثلاً قرار است با نمایش تبلیغات در اپلیکیشن درآمد داشته باشید یا قرار است چیزی را در آن بفروشید؟ حتی شاید بخواهید اپلیکیشن پولی بسازید و بابت هر دانلود درآمد کسب کنید.
چه مدلی سود بیشتری دارد؟ این مسئله به پارامترهای مختلفی مثل میزان رقابت در بازار، ظرفیت حوزه، رفتار مخاطب و… بستگی دارد. بهطور کلی، میتوان تمام راههای کسب درآمد از اپلیکیشن را در ۳ دسته قرار داد:
۳ نمونه مدل درآمدی فریمیموم را در تصویر زیر ببینید:
در این مرحله، باید به پرسشهای زیر پاسخ دهید:
بهطور کلی، باید بر اساس اپلیکیشن و ویژگیهایی که دارد، فردی که قرار است آن را نصب کند و همچنین بازاری که در آن عرضه میشود، مدل کسب درآمد را انتخاب کرد.
مثلاً اگر میدانید ویژگیها و امکانات ویژهای میتوانید برای اپلیکیشن در نظر بگیرید و در کنار آن هم امکانات سادهٔ جذابی هم رایگان در اختیار کاربر بگذارید، مدل فریمیموم انتخاب خوبی است.
بهغیر از تعیین مدل کسب درآمد، شما باید حتماً بدانید چقدر پول نیاز دارید و بودجهبندی کنید. بهطور کلی، ۳ نوع هزینه را باید در نظر بگیرید:
در دل تمام این هزینهها، موارد مختلفی باید در نظر گرفته شود. مثلاً اگر دانش کدنویسی و طراحی ندارید، باید هزینهٔ نیروی کار را در نظر بگیرید. شاید مثلاً در ابتدای کار بازاریابی و پشتیبانی را بتوانید خودتان مدیریت کنید، ولی کمکم باید برای آنها هم نیروی کار جدا استخدام کنید.
در این مرحله، هزینههای اولیه برای پشتسرگذاشتن مراحل لانچ اپلیکیشن را در نظر بگیرید و هزینههای جاری پس از لانچ را هم پیشبینی کنید. آیا پول کافی دارید یا باید بهسراغ تامین سرمایه بروید؟
نکته: با برخی کارها میتوانید در هزینهها صرفهجویی کنید؛ مثلاً شاید در ابتدای کار نیاز نباشد برخی ویژگیها را به اپلیکیشن اضافه کنید و با حذف آنها، هزینهٔ کدنویسی و ساخت را کم میکنید.
مراحل لانچ اپلیکیشن را پشت سر میگذارید تا به یک هدف مشخص برسید؛ ولی چطور مطمئن میشوید در مسیر درست قدم برمیدارید؟
مثلاً در گام قبلی دیدیم که باید بدانیم برای جبران هزینه چند نفر اپلیکیشن را نصب میکنند؛ پس با درنظرگرفتن نرخ نصب فعال میتوان متوجه شد آیا به هدف خود میرسیم یا نه.
برای شروع، شاخصهای کلیدی عملکرد (KPI) و معیارهای زیر را میتوانید در نظر بگیرید:
بررسی بازار هم به شما کمک میکند اهداف واقعبینانه تعیین کنید؛ چیزی که واقعاً دستیافتنی باشد و نه خیالپردازی.
پس، قرار است چه کنیم؟ ما اول میبینیم میخواهیم به چه چیزی با ساخت اپلیکیشن برسیم. پس از آن، زمان رسیدن به این هدف را مشخص میکنیم. در نهایت هم یک سری شاخص و معیار در نظر میگیریم که با تجزیهوتحلیل عملکردمان مطمئن شویم به آن هدف خواهیم رسید.
اجازه دهید یک مثال هم برای شما بزنم. فرض کنید قرار است بعد از انجامدادن تمام مراحل لانچ اپلیکیشن با کمک یک کمپین تبلیغات نصب اپلیکیشن در سایر اپلیکیشنهای، بازار هدف را به خرید اشتراک ماهانه یا تور گردشگری تشویق کنید.
چطور قرار است عملکردتان را بسنجید؟ نرخ تبدیل دانلود به خرید حق عضویت که به شما کمک میکند بفهمید مخاطب هدف را درست شناختید، اپلیکیشن خوبی طراحی کردید، پیشنهاد درستی دارید و از آن مهمتر، در جای درست تبلیغ کردید.
نکته: علاوه بر تعیین شاخصها و معیارهای سنجش عملکرد، حتماً یک جدول زمانی برای انجامدادن تمام مراحل لانچ اپلیکیشن داشته باشید؛ قرار نیست مثلاً تحقیقات بازار که یک سال طول بکشد! به نمونهٔ زیر نگاه کنید:
گوگل پلی و اپ استور اپل ۲ گزینهٔ بسیار محبوب هستند؛ ولی تنها گزینههای شما که نیستند. مثلاً میتوانید به سراغ نسخههای ایرانی مثل کافه بازار بروید. انتشار اپلیکیشن در کافه بازار یا گوگل پلی مستلزم رعایت قوانین متفاوتی است؛ پس قبل از انتشار، باید تمام موارد و پیشنیازها را آماده کنید و انجام دهید.
بهغیر از قوانین، فاکتورهای رنکینگ اپلیکیشن در گوگل پلی با اپ استور متفاوت است؛ این فاکتورها بر اساس محل انتشار، مشخص میشوند و باید از قبل برای آنها برنامه داشته باشید:
کارشناسان توصیه میکنند در مراحل اولیه بهتر است فقط اپلیکیشن را در یک فروشگاه عرضه کنید؛ بهخصوص در زمانی که با محدودیت بودجه و سرمایه دستوپنجه نرم میکنید.
منطقی است! چراکه شما کل انرژی و فعالیتهای خود را یک مکان جمع میکنید تا در همان ابتدای کار هم رتبهبندی و امتیاز خود را بالا ببرید.
نکته: میتوانید برای انتخاب فروشگاه (مثلاً بین گوگل پلی و کافه بازار) ۲ کار انجام دهید: بررسی آمار دانلود بر اساس گزارشهای صنعت یا تست فروشگاه با انتشار اولیه! این ۲ کار کمک میکنند ببینید مخاطب هدف شما از کدام فروشگاه بیشتر استفاده میکند.
ما در ۳ مقاله، الزامات و قوانین انتشار اپلیکیشن در فروشگاههای محبوب را بررسی کردیم که توصیه میکنیم حتماً مطالعه کنید:
قبل از انتشار حتماً تمام موارد موردنیاز را از همین حالا جمعآوری و تهیه کنید؛ در جدول زمانی هم این مسئله را ببینید.
نکته: اینجا باید تصمیم بگیرید قرار است اپلیکیشن را چه مدلی بسازید؛ مثلاً شاید برای پوشش کل سیستمعاملها، به سراغ وب اپلیکیشن پیشرو (PWA) بروید و دیگر برای هر فروشگاه و سیستمعامل، یک اپلیکیشن طراحی نکنید. تفاوت اپلیکیشن موبایل با وب اپلیکیشن را در مقالهٔ «فرق اپلیکیشن با وب اپلیکیشن چیست؟» ببینید.
در این مرحله است که کارهای زیر را باید انجام دهید:
بیایید نگاهی کوتاه به هرکدام بیندازیم! منظورمان از ایجاد وایرفریم، طراحی نمای کلی اپلیکیشن است. به زبان سادهتر، یک طراحی اولیه و نمایش ساختار ابتدایی اپلیکیشن است که شامل موارد مختلفی مثل موقعیت المانها و اندازهٔ آنها میشود.
رابط کاربری خوب ۲ کار برای شما انجام میدهد: هم از نظر ظاهری اپلیکیشن را جذاب میکند و هم فعالیت در آن را راحت و لذتبخش!
در طراحی رابط کاربری باید کابر و سفر او در اپلیکیشن را در نظر بگیرید؛ مثلاً یک نقشه سفر کاربر در اپلیکیشن ساده میشود پیداکردن اپلیکیشن در کافه بازار، نصب، آنبوردینگ، دادن شمارهتلفن و ثبتنام، خرید حق اشتراک.
حتماً سلسلهمراتب بصری توجه کنید؛ یادتان نرود قرار است چشم کاربر را با کمک المانهای بصری هدایت کنید. سلسهمراتب بصری وسیلهای است که به شما اجازه میدهد اولویت دیدن اطلاعات و امکانات را مشخص کنید. اولویت برای چه کسی؟ هم شما و هم کاربر ایدئال اپلیکیشن!
مثلاً فرض کنید صاحب اپلیکیشن رژیم غذایی هستید. برای شما خرید برنامهٔ غذایی اهمیت دارد و برای کاربر گرفتن راحت رژیم غذایی بر اساس ویژگیهای خود.
پس از این باید به فکر کدنویسی باشید؛ بالاخره اپلیکیشن شما باید یک سری کارها را انجام دهد. ویژگیهای عملکردی اپلیکیشن شما بر اساس اطلاعاتی که تا حالا آماده کردید، مشخص میشود.
برای مثال، کاربر انتظار دارد اپلیکیشن مالی برای او کارهایی مثل بودجهبندی، مدیریت خرج ماهانه، مدیریت پرداختها، مدیریت حسابهای بانکی، گزارشدهی، مدیریت وامها و… را انجام دهد.
برای اینکه از بازاریابی اپلیکیشن بهترین نتیجه را بگیرید، حتماً به مهمترین عملکرد و ویژگی اپلیکیشن فکر کنید؛ چراکه مشخص میشود چه چیزی را باید در صفحهٔ اصلی و ابتدای کار در اختیار مخاطب بگذارید.
پس از کدنویسی، نوبت تست است که واحدهای مختلف و عملکردهای اپلیکیشن بررسی میشود. مثلاً در تست یکپارچهسازی، شما تعامل و کارکرد المانها و ویژگیهای مختلف اپلیکیشن با یکدیگر را بررسی میکنید.
در تست عملکرد هم عملکرد اپلیکیشن با وجود ترافیک زیاد بررسی میشود تا ببینیم جواب میدهد یا نه! برای رابط کاربری هم تست داریم: تست قابلیت استفاده به شما کمک میکند بفهمید رابط کاربری بهخوبی طراحی شده است و کاربر ساده از اپلیکیشن استفاده میکند.
ما یک مفهومی بهنام «حضور آنلاین» داریم؛ یعنی در اینترنت حضور فعالی داشته باشید تا مخاطب شما را بشناسد، پیدا کند و حتی بپذیرد.
مراحل لانچ اپلیکیشن به عرضهٔ آن در فروشگاههای اپلیکیشن ختم میشود که در آنجا با داشتن استراتژی قوی برای بازاریابی مثل بهینهسازی اپ استور (ASO) کاربران زیادی جذب میکنید؛ ولی قبل از لانچ، بهتر است چند مورد را در نظر بگیرید تا حول اپلیکیشن شما سروصدایی ایجاد شود:
داشتن یک پایگاه خوب قبل از لانچ به شما کمک میکند افرادی را که به شما علاقه دارند و احتمالاً اپلیکیشن را نصب میکنند، خیلی زودتر از لانچ جذب کنید؛ همچنین آنها مطلع میشوند شما وجود دارید و بازاریابی سرعت بیشتری میگیرد.
مثلاً اوزون کارت قبل از لانچ سروصدای زیادی در شبکههای اجتماعی با کمک تبلیغات اینفلوئنسری ایجاد کرد. از طرفی، برنامهٔ مشخصی برای تست اپلیکیشن داشتند: کاربر به لندینگ پیج میرسید، شمارهٔ خود را ثبت میکرد و طبق جدول زمانی وارد تست میشد.
به این ترتیب، آنها قبل از عرضهٔ عمومی بازخوردهای مختلفی جمعآوری کردند تا اپلیکیشن را بهینه کنند. در گام بعدی، دربارهٔ این موضوع بیشتر صحبت میکنیم.
حقیقت ماجرا این است: کاربر وقتی از اپلیکیشن شما استقبال میکند که مطمئن شود ارزش دارد و زندگی او را راحتتر میکند.
شما تا اینجا کارهای مختلفی کردید، ولی آیا مطمئن هستید تمام موارد و نیازهای مختلف را دیدهاید؟ آیا اپلیکیشن در عمل هم بهخوبی تستهای زمان کدنویسی خوب کار میکند؟ آیا ویژگیها و عملکردهای اصلی را درست دیدهاید؟
سادهترین راه برای اینکه قبل از عرضهٔ عمومی مطمئن شوید، عرضهٔ اولیه و تست است. این مسئله از ۲ جهت برای شما خوب است:
نسخهٔ تست تقریباً همان نسخهٔ اصلی است که فقط باید توسط چند کاربر آزمایش شود. کاربران را شما انتخاب میکنید تا ببینید اپلیکیشن در دنیای واقعی چطور کار میکند.
با بررسی دادههای آزمایش نسخهٔ تست، شما نسخهای را بهصورت عمومی عرضه میکنید که تا حدود زیادی مطمئن هستید بدون اشکال است.
یک نمونه که بالا مثال زدم، اوزون کارت بود و نمونهٔ بعدی هم میشود بلو بانک! بلو بانک عرضهٔ عمومی نداشت و با عرضهٔ محدود توانست قبل از لانچ عمومی، باگهای اپلیکیشن خود را دربیاورد.
از طرفی، یک حس کمیابی هم ایجاد کرد تا افراد زیادی بهدنبال کد دعوت باشند یا چشم به تاریخ لانچ عمومی بدوزند.
کمکم به آخرین مراحل لانچ اپلیکیشن نزدیک میشویم! بیایید چند گام آخر را با هم بخوانیم.
شما فروشگاه موردنظرتان را در گام پنجم مشخص کردید! حالا کافی است طبق شرایط و قوانینی که هر فروشگاه دارد، آن را منتشر کنید. در ۳ مقالهای که بالاتر معرفی کردیم، انتشار در فروشگاههای مختلف را بهصورت تصویری و گامبهگام آموزش دادیم.
بهترین و شاید مهمترین روش برای بازاریابی اپلیکیشن، بهینهسازی اپ استور (ASO) است؛ یعنی شما با انجامدادن فعالیتهای مختلف مثل انتخاب نام درست و نوشتن دیسکریپشن اپلیکیشن خوب سعی میکنید بهصورت رایگان کاربر بگیرید.
ولی چرا ASO اینقدر اهمیت دارد؟ کاربر برای اینکه نیاز خود را رفع کند، در فروشگاه اپلیکیشن جستوجو میکند. ASO کمک میکند شما در صدر نتایج جستوجو قرار بگیرید و بهدنبال آن، کاربر را قانع کنید بهترین انتخاب برای رفع نیاز او هستید.
نحوهٔ بهینهسازی اپلیکیشن برای اپ استور در این مقاله نمیگنجد و پیشنهاد میکنم مقالهٔ «بهینه سازی اپلیکیشن برای اپ استور (ASO)» را مطالعه کنید؛ تمام کارهایی که باید انجام دهید، در این مقاله بررسی کردیم.
در تصویر زیر، مهمترین پارامترهایی که زمان انتشار و عرضهٔ عمومی باید در نظر بگیرید، آمده است:
نکته: شما در جدول زمانی خود، تاریخ انتشار را مشخص کردید. بهتر است برای این تاریخ از قبل آماده شوید. اینجا میتوانید از ۲ کانال وارد شوید:
در گام هفتم گفتیم سایت و پیجی در شبکههای اجتماعی برای اپلیکیشن آماده کنید. حالا از همان برای معرفی امکانات اپلیکیشن بهره ببرید؛ مثلاً با کمک محتوای متنی یا بصری نشان دهید اپلیکیشن چه کارهایی انجام میدهد.
برای استفاده از این کانالها باید هزینه کنید. مهمترین کانال برای شما رسانههای خبری حوزهٔ فعالیت شماست که باید سروصدای زیادی دربارهٔ تاریخ انتشار ایجاد کنید.
حتی میتوانید این برنامه را همزمان با انتشار اپلیکیشن پیش ببرید تا افراد زیادی باخبر شوند که اپلیکیشن شما در دسترس عموم قرار گرفته است.
شما مراحل لانچ اپلیکیشن را پشت سر گذاشتید و حالا اپلیکیشن در اختیار کاربر است؛ ولی کارتان تمام نشده است!
اپلیکیشن شما بهتازگی لانچ شده است و نباید همین اول کار زمین بخورد؛ پس نیاز است یک سری کار را همزمان انجام دهید و در لحظه مشکلات را حل کنید:
شما باید مطمئن شوید اپلیکیشن شما زیر ترافیک خیلی زیاد کم نیاورده و عملکرد خوبی داشته است. با وجود تستهای فراوان، همچنان ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که قبل از لانچ عمومی ندیدهاید.
از طرفی، باید مطمئن شوید سفر کاربر در اپلیکیشن و تجربهٔ او همان چیزی است که پیشبینی کردید. ببینید در کدام مرحله بیشترین نرخ ریزش را دارید یا میانگین زمان استفاده چقدر است.
به صفحهٔ اپلیکیشن، بخش پشتیبانی اپلیکیشن و همچنین شبکههای اجتماعی چشم بدوزید. چه چیزی دربارهٔ اپلیکیشن شما میگویند؟ چه نقاط ضعفی دارد؟ چه چیزی خوب اجرا شده است؟ آیا کاربر راضی است؟
مردم هیچ علاقهای به اپلیکیشنی که برای بهترشدن تلاش نمیکند، ندارند! بازخوردها و تجزیهوتحلیل عملکرد به شما کمک میکند نسخهٔ بهتری در اختیار کاربران بگذارید و در بازار بمانید.
و ولی مهمترین کار بعد از طیکردن مراحل لانچ اپلیکیشن: تبلیغات. اینجا مستقیم به روشهای پولی جذب کاربر اشاره میکنم که بهترین راه آن همان استفاده از کمپینهای اپلیکیشن است که بهازای دانلود و نصب پول میدهید. ۳ راه خیلی خوب برای این کار دارید:
چند روش مختلف مثل تبلیغات بینابینی (ویدیویی و بنری)، تبلیغات همسان و همچنین تبلیغات جایزهدار برای این کار در اختیارتان است. یک نمونهٔ اجراشده توسط ادیوری را در تصویر زیر ببینید:
در این روش، شما کسی را هدف میگیرید که برای نصب اپلیکیشن آماده است و فقط آن را هنوز پیدا نکرده است. در زمان تبلیغات در کافه بازار یا تبلیغات در گوگل پلی، شما میتوانید در صدر نتایج جستوجو قرار بگیرید، حتی اگر سایر اپلیکیشن با ASO وضعیت بهتری نسبت به شما داشته باشند.
این تبلیغات بازدهی خیلی خوبی دارند؛ چراکه جلوی چشم کسی ظاهر میشوند که دقیقاً میداند به چه چیزی نیاز دارد و برای نصب آماده است. طبق گفتهٔ خود کافه بازار، ۷۰ درصد جستوجوها به نصب منجر میشوند.
البته این فروشگاهها جایگاههای دیگری هم مثل صفحهٔ اصلی فروشگاه و همچنین صفحهٔ سایر اپلیکیشنها هم برای تبلیغ در نظر گرفتند. تصویر زیر نمونه تبلیغات اپلیکیشن آموزش زبان در صفحهٔ اپلیکیشنی شبیه به آن است:
شما با کمک یکتانت میتوانید با ارسال پوش نوتیفیکیشن کاربر جذب کنید؛ در این روش، تبلیغ اپلیکیشن شما به دست اعضای پوش نوتیفیکیشن سایتهای محبوب ایرانی میرسد. این تبلیغات فقط به کاربران موبایل نمایش داده میشود.
در هر ۳ روش که معرفی کردم، کاربر پس از کلیککردن روی تبلیغ مستقیماً به صفحهٔ دانلود اپلیکیشن هدایت میشود؛ آنجا با کمک موارد مختلفی مثل دیسکریپشن، تصاویر واضح، ویدیو و همچنین امتیاز، رتبه و جوایز، او را به دانلود تشویق میکنید.
خب، این هم از مراحل لانچ اپلیکیشن و پسا لانچ!
مهم نیست استراتژی شما برای بازاریابی اپلیکیشن چیست؛ چه از کانالهای پولی استفاده کنید و چه فقط روی کانالهای ارگانیک حساب کنید، تجزیهوتحلیل عملکرد و بهینهسازی مداوم فعالیتها را باید در دستور کار خود قرار دهید.
اگر نمیخواهید همان اول کار زمین بخورید، بهتر است برنامهٔ مشخصی برای جمعآوری بازخوردها و بهینهسازی داشته باشید.
ما در ادیوری به شما در تبلیغات نصب اپلیکیشن – هم در اپلیکیشنها، هم در کافه بازار و هم در سایتهای پربازدید – کمک میکنیم. فقط کافی است در بخش نظرات درخواست خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.
خوشحال میشوم نظرتان را دربارهٔ مقاله بدانم و اگر دغدغهای دارید، با کمک کارشناسان باتجربهٔ ادیوری به آن پاسخ دهم؛ در بخش نظرات منتظرتان هستم 🙂