طراحی اپلیکیشن آموزش زبان یک طرف و جذب کاربر یک طرف! شما میتوانید با بهینهسازی اپلیکیشن برای اپ استور (ASO) کاربران فروشگاههای اپلیکیشن ایرانی و خارجی را جذب کنید. ولی این مسئله وقتگیر است و گاهی اوقات، باعث میشود از برنامه و اهداف خود عقب بمانید. اینجاست که تبلیغات به کمک شما میآید تا بتوانید تعداد نصبهای اپلیکیشن را بیشتر و بیشتر کنید. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم با معرفی ۸ روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان به شما کمک کنیم از رقبا چندین گام جلو بیفتید. اگر آمادهاید، شروع کنیم!
فهرست مطالب
Toggleموفقیت در فروش و تبلیغات، مستلزم شناخت خواستهها و نیازهای مشتری است. تحلیل بازارِ هدف روشی برای تشخیص بازار مناسبِ شما برای تبلیغ است (اینکه در کدام بازار تبلیغ کنید، سود و درآمدتان بیشتر است). البته با تحلیل بازار، رقبای خود را هم بهتر خواهید شناخت.
مثلاً اگر برخی امکانات اپلیکیشن زبانِ شما پولی باشد، علاوه بر ویژگیهای جمعیتشناختی مثل سن، باید ببینید چه دلایلی باعث میشود کاربر هزینه کند (اشتراک بخرد) و چه کسی تصمیمگیرنده است؟
اولی برای افرادی مناسب است که میخواهند مهارت لیسنینگ خود را تقویت کنند. این افراد معمولاً فرصت کافی ندارند و ترجیح میدهند در زمانهایی مثل ترافیک زبان هم یاد بگیرند.
دومی ولی برای کودکان مناسب است که میتوان در تبلیغات، ۲ گروه را هدف گرفت: یکی والدین آنها و یکی خودشان.
یکی از راههای شناخت مخاطب، پرسیدن مستقیم از خود مردم است؛ مثل نظرسنجی در شبکههای اجتماعی یا فوکوس گروپ. راه بعدی هم کمکگرفتن از رقباست. برای مثال، کامنتهای آنها را بررسی کنید.
مثلاً پس از بررسی اپلیکیشنهای آموزش زبان، متوجه شدیم یکی از آنها کامنتهای زیادی دربارهٔ گرانبودن اشتراک گرفته است.
همین میتواند فرصت خوبی برای شما باشد تا با برجستهکردن «قیمت پایین اشتراک» در تبلیغات، کاربران آنها را جذب کنید.
یک راه دیگر هم بررسی اطلاعات موجود و گزارشهای منتشرشده است. این گزارشها برای درک ظرفیت بازار، تعداد اپلیکیشنهای مشابه، گپهای موجود و همچنین میزان رقابت و مقدار هزینه تبلیغات مناسباند.
حالا که میدانید قرار است چه مخاطبی را در تبلیغات هدف بگیرید، بیایید برویم سراغ روشهای رسیدن به او!
فقط قبل از آن، اجازه دهید یک نکتهٔ دیگر هم بگوییم. بازار هدف، افرادی هستند که شما برای آنها و آنها برای شما فایده دارند و قرار است از اپلیکیشن استفاده کنند (مثل کودکان در مثال بالا).
مخاطبِ هدف ولی کسی است که میخواهید در تبلیغات او را هدف بگیرید (مثل والدین کودکان؛ چون میدانید تصمیمگیرندهٔ اصلی اینجا والدین هستند و نه کودک).
برای آشنایی با روشهای شناخت مخاطب موردنظر و بخشبندی آنها، مقالهٔ «۵ راه شناخت مخاطب هدف اپلیکیشن» را مطالعه کنید.
در این قسمت، چگونگی پروموت اپلیکیشن های آموزش زبان را با کمک ۸ روش مختلف تبلیغات اینترنتی بررسی میکنیم:
تبلیغات نصب اپلیکیشن، بهترین روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان به حساب میآید که میتوانید از طریق پلتفرمی مثل ادیوری، این کار را انجام دهید.
ادیوری پلتفرم تبلیغات در اپلیکیشنهاست؛ یعنی شما محتوای تبلیغ خود را در پلن ادیوری میسازید و سیستم هوشمند آن، تبلیغ شما را در بهترین و مناسبترین جایگاهها نمایش میدهد.
تبلیغ اپلیکیشن شما در پربازدیدترین و محبوبترین اپلیکیشنها به مخاطب هدف نمایش داده میشود که رک و راست مخاطب را برای نصب اپلیکیشن دعوت میکند.
ما در پلتفرم خود به شما کمک میکنیم تبلیغات را به ۳ شکل همسان، بنری و ویدئویی دنبال کنید. در روش همسان، تبلیغ از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با محیط اپلیکیشن نمایشدهنده ندارد. به این ترتیب، شانس بیشتری برای جذب مخاطب دارید؛ چون متوجه تبلیغاتیبودن آن نمیشود.
تبلیغات ویدئویی هم برای افزایش آگاهی از برند مناسبترند. از طرفی، میتوانید از تبلیغات جایزه دار برای افزایش نصب اپلیکیشن استفاده کنید.
در این روش، مخاطب بهازای دیدن یک ویدئو – که تبلیغ اپلیکیشن شماست – پاداشی مثل جان اضافه یا تغییر موضوع سوال میگیرد. از آنجایی که کاربر باید ویدئو را تا انتها ببیند، فرصت خوبی برای شماست تا او را با یک محتوای جذاب قانع کنید.
به یک نمونه تبلیغ جایزهدار اپلیکیشن زبان در تصویر زیر دقت کنید. این تصویر، همان چیزی است که کاربر پس از دیدن تمام ویدئوی تبلیغاتی مشاهده میکند. پس از چند ثانیه، ضربدر روی تصویر ظاهر میشود و کاربر میتواند تبلیغ را ببیند و پاداش خود را بگیرد.
ولی ویدئوی تبلیغاتی همراه با این صفحه که امکانات و مزایای اپلیکیشن را نشان میدهند، کاربر را بهخوبی ترغیب میکنند تا دکمهٔ «نصب رایگان» را لمس کند.
از دیگر مزایای ادیوری هم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
شما میتوانید اهداف دیگری مثل ثبتنام یا خرید را هم در تبلیغات ادیوری دنبال کنید. هزینه تبلیغات بهصورت هزینه بهازای اقدام محاسبه میشود؛ یعنی مثلاً اگر اقدام موردنظر شما نصب باشد، فقط زمانی هزینه میکنید که کاربر اپلیکیشن را بهطور کامل روی گوشی خود نصب کند.
برای اینکه اپلیکیشن خود را تبلیغ کنید، نیاز نیست حتماً آن را در گوگل پلی یا اپ استور ثبت کنید. کافی است اپلیکیشن شما در یکی از فروشگاههای ایرانی باشد تا از خدمات ادیوری بهره ببرید (برخلاف گوگل ادز که در بخش بعدی بررسی میکنیم)
گوگل ادز قدرتمندترین و محبوبترین پلتفرم تبلیغاتی در تمام دنیاست که یک کمپین مخصوص برای اپلیکیشنها دارد.
یکی از اهدافی که میتوانید در این کمپین دنبال کنید، نصب اپلیکیشن است. این تبلیغات در جایگاههای مختلف به فرمتهای متنوع نمایش داده میشوند تا شما به هدف خود برسید:
در نتایج جستوجوی گوگل پلی، تبلیغ زمانی نمایش داده میشود که کاربر عبارتی مرتبط با کلمههای کلیدی شما جستوجو کند. مثل چیزی که در تصویر زیر میبینید، این تبلیغ در صدر نتایج جستوجو قرار میگیرد و شانس زیادی برای نصب دارد:
تبلیغات در صفحهٔ اصلی هم به این صورت است که کاربر با ورود به گوگل پلی، تبلیغ شما را در جایگاه «Suggested for you» میبیند. این تبلیغ بر اساس رفتار کاربر نمایش داده میشود و ویژگیهایی که دارد.
تبلیغات در صفحهٔ سایر اپلیکیشنها هم در جایگاههای «You might also like» و «Related to this app» نمایش داده میشود؛ آن هم در اپلیکیشنی مشابه با شما 🙂
نکتۀ مهم: برای ثبت این روشِ تبلیغ باید اپلیکیشن خود را حتماً در گوگل پلی و اپ استور ثبت کنید.
بیایید نحوه تبلیغ اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی را با یک روش متفاوت هم برررسی کنیم:
مطالعه بیشتر: آموزش ساخت اکانت دولوپر گوگل
یکی از بهترین راههای تبلیغات هرچیزی، تبلیغ آن در قالب توصیهٔ مردم است. اغلب آدمها به پیشنهاد یکی از جنس خودشان بیشتر اعتماد میکنند تا تبلیغات خود برندها.
حالا همین فرصت برای شما فراهم است تا اپلیکیشن خود را به همین شکل تبلیغ کنید. روشهای متنوعی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها، تبلیغات دهانبهدهان است.
طبق آمار، ۲۰ تا ۵۰ درصد خریدها بر پایهٔ تبلیغات دهانبهدهان انجام شده است.
وقتی اپلیکیشن تجربه کاربری خوبی داشته باشد (از محیط و رابط کاربری ساده گرفته تا قیمت مناسب)، کاربران آن را به دیگران توصیه میکنند؛ در جمعهای خانوادگی، در محیط کار و دانشگاه یا حتی در وبینارها و سمینارها.
کاربر باید کاملاً احساس کند شما برای او مفید هستید تا این کار را خودجوش انجام دهد.
روش دیگر هم دادن دلیل و انگیزه به مردم برای معرفی است. حالا میتوانید از کاربران فعلی استفاده کنید یا یک پاداش خوب در نظر بگیرید تا افراد بیشتری را درگیر کنید.
برای مثال، میتوانید استفاده از اپلیکیشن را به ارائهٔ کد معرف محدود کنید. یک حس کمیابی کافی است تا افراد برای اینکه اپلیکیشن شما را به دست بیاورند، هر کاری بکنند.
این کد معرف را در اختیار کاربران فعلی بگذارید و بهازای هر نصب و ثبتنام به آنها پاداش مشخصی بدهید. یک پاداش هم میتوانید برای طرف مقابل (نصبکننده) در نظر بگیرید تا او هم بیشتر ترغیب شود.
این پاداش میتواند تخفیف برای خرید اشتراک ماه بعد باشد یا حتی پاداش نقدی (مثلاً ۱۰ هزار تومان بهازای هر نصب). مقدار پاداش بسته به هدف و آوردهای که هر کاربر برای شما دارد، متفاوت است.
برای مثال، دولینگو یک هفته دسترسی به نسخهٔ پولی خود را بهازای معرفی دیگران به معرفیکننده هدیه میدهد. به این ترتیب، آنها نهتنها افراد جدید را جذب میکنند، بلکه فرد جدید را بهسمت خرید اشتراک سوق میدهند.
حتماً نیاز نیست استفاده از اپلیکیشن را محدود کنید. میتوانید کاربران فعلی را به این شکل به معرفی دوستان خود تشویق کنید: ۱۵ روز رایگان برای معرفی یک نفر پس از خرید اشتراک یکماهه.
یک راه دیگر آن هم این است که بهازای هر معرفی یک امتیاز کسب کند و در نهایت، با امتیازهای خود مثلاً یکی از دورهها را رایگان بگیرد. پاداش موردنظر به شما بستگی دارد.
پوش نوتیفیکیشن، اعلانی است که در گوشی و کامپیوتر مخاطب ظاهر میشود. شما میتوانید با کمک تبلیغات پوش نوتیفیکیشن، پیام تبلیغاتی خود را به گوش میلیونها نفر برسانید.
پوش نوتیفیکیشن فرصت خوبی است که شما کاربران اپلیکیشن خود را به استفاده از اپلیکیشن ترغیب و آنها را حفظ کنید؛ پیامهایی مثل یادآوری مرور لغات.
ولی در تبلیغات پوش نوتیفیکیشن، شما کاربران وبسایتهای پربازدید را هدف میگیرید تا اپلیکیشن شما را نصب کنند.
آنها پیش از این با دریافت پوش نوتیفیکیشن موافقت کردهاند و منتظر یک پیشنهاد جذاباند. یکی از مزایای اصلی این نوع تبلیغات، هدایت مستقیم کاربر به صفحهٔ دانلود اپلیکیشن است تا هیچ وقفه و مانعی بین راه او نباشد.
هر تبلیغ از ۴ بخش آیکون، بنر، متن و عنوان تشکیل شده است (بسته به مرورگر، ممکن است تصویر نمایش داده نشود)
شما از طریق تبلیغات پوش نوتیفیکیشن یکتانت، میتوانید کاربران پربازدیدترین وبسایتهای ایرانی را هدف بگیرید؛ آن هم بر اساس رفتار و محل زندگی. برای مثال، مشخص میکنید که تبلیغ اپلیکیشن فقط به دانشجویان نمایش داده شود.
چون هدف شما نصب اپلیکیشن است، تبلیغات پوش نوتیفیکیشن فقط در گوشیهای موبایل به کاربران نمایش داده میشود. اپلیکیشنهای شناختهشدهای مثل همراه بانک، پزشکت و بلد از این طریق کاربران جدیدی جذب کردهاند.
یکی دیگر از روشهای تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان، تبلیغات کلیکی در وبسایتهای پربازدید است. در این نوع روش هزینۀ تبلیغ بهازای هر کلیک محاسبه میشود؛ یعنی تا زمانی که کسی روی آن کلیک نکند، هزینهای پرداخت نمیکنید.
برای انجام این روش، مراحل زیر را اجرا کنید:
برای اینکه نتیجۀ خوبی بگیرید توصیه میکنیم لندینگ را پروپیمان درست کنید. قبل از هر کاری به مخاطب بگویید اپلیکیشن شما چه کمکی به آنها میکند.
مثلاً نوشتن «یادگیری زبان در ۲ هفته» کمک چندانی به مخاطب نمیکند. در عوض، نوشتن «یادگیری راحت زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته از طریق مشاهدهٔ سریال و انیمیشن»، نشان میدهد چه چیزی ارائه میکنید.
مزیت رقابتی و اعتبار خودتان را نشان دهید. میتوانید از نظرات کاربران راضی را برجسته کنید؛ چراکه کسی به ماست خود نمیگوید ترش! ولی کاربران فعلی شما بهترین افرادی هستند که میتوانند مفیدبودن شما را تایید کنند.
ویژگیها و امکانات اپلیکیشن را واضح و شفاف بنویسید تا نشان دهید چه فایدهای برای مخاطب دارد و تفاوت شما با سایر اپلیکیشنها را بهراحتی متوجه شود.
فراموش نکنید راههای نصب اپلیکیشن را در لندینگ بیان کنید و کاربر را به نصب دعوت کنید.
یکی از بهترین روشها برای افزایش نصب هم تبلیغات همسان است که میتوانید به شکلهای مختلف در یکتانت اجرا کنید. اپلیکیشنهای مختلفی مثل همراه کارت و نماد من از این طریق توانستهاند نتیجهٔ مثبتی بگیرند.
شما همچنین میتوانید از قابلیت ریتارگتینگ برای هدفگیری مجدد کاربرانی که یک بار لندینگ پیج (یا وبسایت) شما را دیدهاند، استفاده کنید.
با کمک این سرویس یکتانت، تبلیغ شما چند روز بعد در وبسایتهای پربازدید دوباره به همان کاربر نمایش داده میشود تا او را بهسمت شما برگرداند.
دنیای دیجیتال بدون متن و کلمه، دنیایی سوتوکور است و هیچ صدایی ندارد. شما با استفاده از تولید محتوای ارزشمند میتوانید اپلیکیشن خود را پروموت کنید.
۳ راه برای این کار دارید:
بهعنوان مثال، تصویر زیر از اینستاگرام لرنیت – اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی – است. لرنیت در این صفحه، محتوای کاربردی قرار میدهد و مخاطب راغب را جذب کرده و به کاربر تبدیل میکند.
شما میتوانید با معرفی امکانات و بخشهای مختلف اپلیکیشن، کاربران اینستاگرام را برای نصب برنامه دعوت کنید.
سعی کنید ۷۰ درصد محتوا برای مخاطب باشد و ۳۰ درصد هم تبلیغاتی. محتواهایی مثل میمها، آموزشهای کاربردی و سریع (مثلاً آموزش یک لغت در روز)، کوییزها، اینفوگرافیک و… برای مخاطب ارزشمندند. در کنار آنها، به تبلیغ اپلیکیشن هم بپردازید.
وبلاگ سایت شما یکی از بهترین رسانهها برای تبلیغ اپلیکیشن است. شما میتوانید با تولید محتواهای ارزشمند مرتبط با آموزش زبان، اعتماد مخاطب را جلب کنید و تخصص خود را نشان دهید.
از طرفی، این فرصت را دارید که با رعایت اصول سئو، رتبهٔ خوبی در نتایج جستوجو بگیرید. به این ترتیب، کاربران جدید را بهسمت خود میکشانید.
محتواهای شما در وهلهٔ اول باید نیاز مخاطب را رفع کنند. برای مثال، مقالهای دربارهٔ مشکلات یادگیری زبان انگلیسی، گزینهٔ خوبی برای تبلیغ اپلیکیشن است.
در این مقاله، شما ابتدا چالشها و مشکلات را بررسی میکنید و سپس چند راه جلوی پای مخاطب میگذارید که یکی از آن پیشنهادها، اپلیکیشن خودتان است.
در آنجا، میتوانید نشان دهید اپلیکیشن شما چطور سختیهای یادگیری زبان را آسان میکند.
برای مثال، ما عبارت «یادگیری زبان» را جستوجو کردیم:
پس از اینکه مقاله را باز کردیم، با روشهای مختلف یادگیری زبان که از قضا یکی از آنها نصب اپلیکیشن «چرب زبان» بود، آشنا شدیم.
طراحی سایت و تولید محتوا ممکن است با بودجه و هدف شما همخوانی نداشته باشد؛ ولی باز هم یک فرصت دیگر دارید.
شما میتوانید با کمک رپورتاژ، اپلیکیشن خود را تبلیغ کنید. رپورتاژ مقالهای است که در سایتها و مجلههای خبری عمومی و تخصصی منتشر میشود. در این مقاله، شما اپلیکیشن خود را معرفی میکنید؛ چه امکاناتی دارد، چه کمکی به مخاطب میکند و چگونه آن را نصب کنند.
تبلیغات در کافه بازار، یک روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان موثر و نتیجهبخش است؛ چراکه این فروشگاه توانسته جایگاه خوبی میان کاربران ایرانی به دست بیاورد. (برای کسب اطلاعات درباره هزینه تبلیغات در کافه بازار میتوانید از شرایط ادیوری دیدن کنید)
شما میتوانید به ۳ روش زیر در کافه بازار تبلیغ کنید:
وقتی کاربری وارد کافه بازار میشود و در قسمت جستوجو، کلمهای متناسب با اپلیکیشن شما را سرچ میکند (مثلاً «آموزش زبان») برنامۀ شما نشان داده میشود. طبق تحقیقات، ۷۰ درصد جستوجوها توسط کاربر به نصب منجر میشود.
با انتخاب روش تبلیغِ هوشمند در کافه بازار، انجام تمام مراحل کمپین را به کافه بازار میسپارید.
در این روش، تبلیغ اپلیکیشن شما تحت عنوان «پیشنهادهای بیشتر» به کاربران در صفحهٔ سایر اپلیکیشنها نشان داده میشود.
با توجه به اینکه کافه بازار، ۴۵ میلیون کاربر فعال دارد، میتوانید روی آن حساب ویژه کنید.
با کمک کمپین پیامکی، هم میتوانید تعداد نصب اپلیکیشن آموزش زبان خود را افزایش دهید و هم کاربران غیرفعال را دوباره به برنامه برگردانید.تنها چیزی که باید رعایت کنید نوشتن متن پیام مناسب و قراردادن کالتواکشن درست است.
برای کاربرانی که مدتی است از اپلیکیشن استفاده نمیکنند، میتوانید پیشنهاد ویژه مثل تخفیف بفرستید تا آنها را دوباره برگردانید.
بهتر است پیامکها را بر اساس ویژگیهای مخاطبان ارسال کنید تا همان افرادی را هدف بگیرید که به شما نیاز دارند. برای مثال، پیامی که برای دانشجویان میفرستید با کارمندان متفاوت باشد.
کار ما با ۸ روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان تمام شد! ولی یک پرسش مهم بیپاسخ مانده است:
تبلیغات نصب اپلیکیشن از طریق پلتفرمهایی مثل ادیوری و گوگل ادز و همچنین تبلیغات در کافه بازار از روشهای پربازده و بسیار خوب برای تبلیغ اپلیکیشن به حساب میآیند.
ولی هیچکدام نمیتوانند موفقیت شما را کاملاً تضمین کنند؛ چراکه پارامترهای مختلفی وجود دارد که باید به آنها حتماً توجه کنید.
اول از همه، هدفی است که شما دارید. ممکن است بخواهید فعلاً نام خود را سر زبانها بیندازید و به فکر ایجاد آگاهی باشید. در این شرایط، تبلیغات ویدئویی یا بنری در سایتهای پربازدید گزینهٔ بهتری برای شما هستند.
ولی شاید بخواهید نهتنها نصب اپلیکیشن را افزایش دهید، بلکه درآمدزایی هم کنید. اینجاست که باید به سراغ روشهای دیگری مثل تبلیغات جایزه دار، تبلیغات در اپلیکیشنها و گوگل پلی بروید.
در این حالت، شما زمانی هزینه میکنید که کاربر اقدام موردنظر شما را کاملاً انجام دهد. برای مثال، پس از اینکه در اپلیکیشن شما عضو شد.
از طرفی، مخاطب هدف اپلیکیشن شما هم در انتخاب روش تاثیرگذار است. آیا مخاطب شما به تبلیغات پیامکی بیشتر توجه میکند یا بیش از هر چیزی، زمان خود را صرف گشتوگذار در شبکههای اجتماعی میکند؟
در حالت دوم، فعالیت در شبکههای اجتماعی و همکاری با اینفلوئنسرها نتیجهٔ بهتری برای شما رقم میزنند.
علاوه بر این، تبلیغات خود را میتوانید از طریق یکتانت در جایی یا به کسی نمایش دهید که به شما نیاز دارد. برای مثال، تبلیغ در صفحهای با موضوع «روشهای یادگیری زبان در خانه» یا ارسال پوش نوتیفیکیشن برای دانشجویان.
در آخر، یک پارامتر دیگر هم در انتخاب روش بسیار تاثیرگذار است: بودجه. اینکه شما چقدر میخواهید هزینه کنید، ممکن است باعث شود نتوانید از برخی روشهای استفاده کنید.
برای مثال، ممکن است برخی اپلیکیشنها به سراغ تبلیغات تلویزیونی بروند؛ ولی هرکسی از پس از این روش برنمیآید.
یک نکته را هم در آخر بگوییم و برویم سراغ یکی از کارهای مهم قبل از تبلیغات! میزان بودجهٔ شما در انتخاب روش تاثیرگذار است؛ ولی مهمتر از آن این است که بتوانید درخشانترین نتیجه را با کمترین هزینه بگیرید.
به همین خاطر، تمام موارد مثل شناخت مخاطبِ هدف اپلیکیشن، اهداف خودتان و آمادهسازی صفحهٔ اپلیکیشن برای تبلیغات را جدی بگیرید.
با در نظر گرفتن تمام این موارد، میتوانید از بین ۸ روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان که بررسی کردیم یا سایر روشها (مثل تبلیغات تلویزیونی و اینفلوئنسری)، یک یا چند روش را انتخاب کنید تا به هدف خود برسید.
صفحهٔ اپلیکیشن شما در فروشگاههایی مثل گوگل پلی و کافه بازار باید آمادهٔ تبدیل بازدیدکننده به کاربر باشد.
کاربر پس از اینکه روی تبلیغ کلیک میکند (بهغیر از تبلیغات کلیکی)، به صفحهٔ اپلیکیشن شما میرسد؛ پس بهتر است اطلاعات کافی و مناسبی در آنجا ارائه کنید.
توضیحات شما باید قانعکننده باشد. بهطوری که کاربر بفهمد اپلیکیشن شما چیست، چه ویژگیها و مزایایی دارد و در نهایت چه فایدهای برای او دارد.
برای این کار، بهتر است چند مورد را در صفحهٔ اپلیکیشن بهخوبی رعایت کنید:
برای آشنایی بیشتر با نکاتی که برای نوشتن دیسکریپشن باید رعایت کنید، مقالهٔ «اصول نوشتن دیسکریپشن اپلیکیشن در اپ استور و گوگل پلی» را مطالعه کنید.
تبلیغات راهی سریع برای افزایش نصب اپلیکیشن به حساب میآید که اپلیکیشن شما هم از این قاعده مستثنی نیست.
۸ روش تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان را در این مقاله بررسی کردیم تا بتوانید با توجه به نیازی که دارید، جذب کاربر از طریق تبلیغات را شروع کنید.
البته تبلیغات تضمینکنندهٔ موفقیت شما نیست و ممکن است با انتخاب روش درست یا نمایش تبلیغ در جای نامناسب شکست بخورید.
ما در ادیوری آمادهایم که با ارائهٔ مشاوره رایگان به شما، بهترین روش و کمپین را برای تبلیغ اپلیکیشنتان شناسایی کنیم. کافی است همین حالا با ما تماس بگیرید.
آیا روش دیگری برای تبلیغ اپلیکیشن آموزش زبان میشناسید که از قلم افتاده باشد؟ در بخش نظرات برای ما بنویسید.