اگر اپلیکیشن شما رایگان است، مانع بزرگی از سراه نصب اپلیکیشن برداشتهاید: پرداخت پول! حالا وقت کسب درآمد است 🙂 در مقالهٔ «۸ روش کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل » دربارهٔ این موضوع مفصل صحبت کردیم و گفتیم میتوانید با نمایش تبلیغات، درآمد کسب کنید؛ ولی چطور؟ میزان درآمد از تبلیغات درون برنامه ای چقدر است؟
تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا به پاسخ هر ۲ پرسش خود برسید؛ همچنین با انواع راههای کسب درآمد از نمایش تبلیغات در اپلیکیشن و نحوهٔ افزایش درآمدتان آشنا شوید.
فهرست مطالب
Toggleبرای رسیدن به درآمد تبلیغات درون برنامه ای، ۲ راه پیش رو دارید:
پیشنهاد ما هم گزینهٔ دوم است تا جریان درآمدی همیشه برقرار باشد. ما در ادیوری، جایگاههای تبلیغاتی متنوعی برای کسبوکارها در نظر گرفتیم که هرکدام یک فرصت برای افزایش درآمدتان است.
بیایید با آنها آشنا شویم!
تبلیغات ویدیویی را میتوان محبوبترین شکل تبلیغات درون اپلیکیشنی دانست. بد نیست بدانید ادیوری فقط در مرداد ۱۴۰۱، ۱۸۷ میلیون بار ویدیوهای تبلیغاتی را در اپلیکیشنها نمایش داده است.
ما ۳ جایگاه برای کسبوکارها در نظر گرفتهایم تا خود را با کمک ویدیوهای تبلیغاتی به مردم معرفی کنند:
در این مدل، شما باید بهازای تماشای ویدیوی تبلیغاتی توسط کاربر، به او پاداش دهید. برای مثال، «کوییز آو کینگز» بهازای تماشای ویدیوی تبلیغاتی، به کاربر خود اجازه میدهد موضوع سؤال را عوض کند و ۸۰ سکه خرج نکند:
این جایگاه یکی از پولسازترین جایگاهها برای شما به حساب میآید؛ چراکه کاربر با رضایت کامل تبلیغ را مشاهده میکند. از طرفی، حتماً باید تبلیغ را تا آخر مشاهده کند تا پاداش بگیرد.
این تبلیغ پیش از نمایش ویدیوهای موجود در اپلیکیشن شما نمایش داده میشود.
تبلیغات بینابینی ممکن است بهصورت بنری یا ویدیویی نمایش داده شوند. در این روش، شما در بین ۲ فعالیت کاربر، تبلیغی تمامصفحه نمایش میدهید. (در مقاله دیگری از بلاگ ادیوری درباره اینکه تبلیغات بینابینی چیست و چه مزایایی دارد، به طور کامل صحبت کردهایم ک پیشنهاد میکنیم حتما آن را بخوانید)
برای مثال، بین بخش «آبوهوا» و «اوقات شرعی» یا پس از پایان مرحلهٔ یازدهم و شروع مرحلهٔ دوازدهم بازی، جایگاهی برای نمایش تبلیغ در نظر میگیرید. یک نمونهٔ ویدئویی هم در تصویر زیر ببینید:
نکته: در ادیوری و گوگل، نمیتوانید این جایگاه را در زمان شروع یا پایان بگذارید.
بیشتر بخوانید: ۸ مورد از بهترین روش های تبلیغ اپلیکیشن های آموزش زبان
تبلیغات بینابینی همان طور که گفتیم بین مراحل استفاده از اپلیکیشن نمایش داده میشود؛ پس مزاحم کاربر نیست و به تجربهٔ او از اپلیکیشن آسیب نمیزند. از طرف دیگر این تبلیغ بهطور کامل صفحه را میپوشاند؛ در نتیجه توجه کاربر را بیشتر جلب میکند.
تبلیغات بینابینی در ۲ شکل تصویری و ویدیویی هستند. مثال ویدیویی را بالاتر دیدیم و این هم یک مثال تصویری:
جایگاه بنری در اپلیکیشن شما با سایر المانها و عناصر اپلیکیشن متفاوت است. این بنرهای تبلیغاتی شامل تصویر، دکمه و متن هستند. پیشنهاد ما برای افزایش درآمد تبلیغات درون برنامهای این است که جایگاه بنری را در جایی بگذارید که مانع فعالیت کاربر نشود.
برای مثال، به ۳ نمونهٔ زیر نگاه کنید. در تصویر دوم میبینید که جایگاه بنری در انتهای مقاله در اپلیکیشن مجله خبری قرار گرفته است تا چیزی سر راه مطالعهٔ مقاله نباشد.
تبلیغات همسان برخلاف تبلیغات بنری بخشی اضافهشده به محیط اپلیکیشن نیستند؛ بلکه مثل یکی از المانهای دیگر آن دیده میشوند. تصویر زیر را ببینید:
همان طور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، تبلیغات همسان ظاهری مثل خبرهای اپلیکیشن دارند و فقط با کلمهٔ «تبلیغات» در پایین تبلیغ مشخص شدهاند.
این تبلیغات خللی در فرایند کار کاربر در اپلیکیشن ایجاد نمیکند و به همین دلیل، نرخ کلیک بالاتری بهدنبال دارد؛ یعنی درآمد بیشتر برای شما!
این هم جایگاههایی که در ادیوری برای ایجاد درآمد تبلیغات درون برنامهای دارید. قبل از اینکه ببینیم درآمد شما چطور محاسبه میشود، اجازه دهید یک جایگاه خاص برای بازیهای موبایلی را بررسی کنیم.
به بیلبورد زیر در بازی «کلاچ» نگاه کنید:
این تبلیغ در کدهای بازی قرار گرفته و ثابت است؛ یعنی در لحظه بر اساس پیشنهادهای کسبوکارها تغییر نمیکند. کسبوکارها این بیلبورد را مثل بیلبوردهای دنیای واقعی اجاره میکنند تا آگاهی دربارهٔ برندشان را بیشتر کنند.
اگر بازی شما بهشکلی است که میتوان چنین بیلبوردهایی در آن نصب کنید، با کارشناسان ما در ادیوری تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: ۶ روشتبلیغ اپلیکیشن آشپزیکه معجزه میکنند!
کسبوکارها میتوانند به شکلهای مختلف هزینهٔ تبلیغات را بپردازند:
شما بهعنوان صاحب اپلیکیشن، تبلیغات آنها را بهعنوان یکی از نمایشدهندههای ادیوری به کاربران نشان میدهید. فارغ از اینکه کسبوکارها هزینهٔ این تبلیغات را چطور پرداخت میکنند، بر اساس درآمد ایجادشده از این کمپینها، درآمد شما هم مشخص میشود. به زبان سادهتر، درآمد کل حاصل از تبلیغات نمایشدادهشده در اپلیکیشن شما، با درصدی مشخص (۷۰ درصد سهم نمایشدهنده و ۳۰ درصد ادیوری) بین ما و شما تقسیم میشود. (در مقاله دیگری از بلاگ ادیوری، درباره میزان درامد از گوگل ادموب به طور کامل صحیت کردهایم که پیشنهاد میکنیم حتما آن را بخوانید)
برای مثال، اگر با نمایش تبلیغات مختلف در اپلیکیشن شما طی یک ماه، ۱۰ میلیون تومان درآمد حاصل شود، ۷ میلیون آن سهم شماست.
البته داستان ادموب متفاوت است! ۶۰ درصد درآمد حاصل از تبلیغات برای نمایشهنده است و ۴۰ درصد برای خود گوگل ادموب.
میزان درآمد از تبلیغات درون برنامه ای به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ ولی در کل آمارها نشان میدهد این بازار در سطح جهانی، بزرگ و پررونق است. بیایید به آمار نگاهی بیندازیم.
بیشتر بخوانید: بهترین روشهای بازاریابی پولی اپلیکیشن در سال ۱۴۰۲
طبق آخرین آمار منتشرشده، مردم ۹۰ درصد زمان خود در موبایل را در اپلیکیشنها میگذارنند که ۹۲ درصد این زمان در اپلیکیشنهایی با تبلیغات درون برنامهای سپری میشود (منبع: Zipdo).
آمارهای دنیای موبایل در ایران هم جالب است. طبق گزارش بازاریابی دیجیتال ایران، ۶۶ میلیون کاربر اندروید و آیاواس داریم؛ همچنین در سال ۱۴۰۱، ۱/۸ میلیارد بار از کافه بازار برنامه دانلود شده است.
بازار تبلیغات درونبرنامهای فقط بزرگ نیست؛ بلکه بازدهی و درآمد تبلیغات درون برنامهای هم شگفتانگیز است. در سطح جهان طبق آمار، نرخ کلیک تبلیغات درون برنامهای ۰/۵۶ درصد است که بیشتر از ۲ برابر تبلیغات وب در موبایل (۰/۲۳ درصد) است.
طبق نظرسنجی اسفند ۱۴۰۱ یکتانت، ۱۲ درصد کسبوکارهای بزرگ روی تبلیغات درون اپلیکیشنی در سال ۱۴۰۲ سرمایهگذاری میکنند؛ ۹ درصد مدیران مارکتینگی که در نظرسنجی شرکت کردهاند، معتقد بودند تبلیغات درونبرنامهای بیشترین بازدهی را برای آنها داشته است.
طبق آماری که در Zipdo منتشر شده است، ۶۹ درصد درآمد توسعهدهندگان اپلیکیشن از تبلیغات درونبرنامهای است.
آمارها دربارهٔ تبلیغات ویدیویی جذابتر هم هست! این تبلیغات ۷/۵ برابر نرخ کلیک بیشتری دارند. نرخ کلیک ۱۸۷ میلیون بار نمایش تبلیغات ویدیویی مرداد ۱۴۰۱ ادیوری هم ۱/۱۷ درصد بوده است؛ تقریباً ۲ برابر میانگین جهانی نرخ کلیک کل تبلیغات درون اپلیکیشنی!
از این آمارها میتوان فهمید که چه فرصت پربازدهی برای کسب درآمد از تبلیغات درونبرنامهای پیش روی شما است؛ ولی پایداری و افزایش این درآمد به رعایت نکتههایی وابسته است که در ادامه میگوییم.
بیشتر بخوانید: سئوی اپلیکیشن چیست + تکنیکهای سئو اپلیکیشن موبایل
تا اینجا خواندیم که برای کسب درآمد از تبلیغات درون برنامهای باید قدمهای زیر را بردارید:
قدم چهارم این است که عملکرد خود را مدام بازنگری و بهینه کنید تا درآمدی خوبی داشته باشید. چگونه؟ با نکاتی که در ادامه میگوییم:
جملهٔ معروفی است که میگوید هیچوقت همهٔ تخممرغها را در یک سبد نگذار. برای کسب درآمد هم باید همین کار را انجام دهید. به یک نوع تبلیغ درونبرنامهای راضی نشوید و سبدی رنگارنگ از انواع تبلیغات در جایگاههای مختلف داشته باشید.
به زبان سادهتر، با توجه به اپلیکیشن خودتان، جایگاههای ویدیویی، بنری، همسان و بینابینی را قرار دهید تا درآمدتان به حداکثر برسد.
کاربر را با نمایش تبلیغات خسته و عصبانی نکنید! بله، او قبول کرده است بهازای دریافت رایگان اپلیکیشن، تبلیغات ببیند؛ ولی این بدان معنا نیست که هر ثانیه یک بار، تبلیغ نمایش دهید.
علاوه بر مشخصکردن تعداد دفعات نمایش تبلیغات – بهخصوص بینابینی – به محل نمایش (جایگاه) هم توجه کنید. جایگاه باید بهگونهای باشد که کمترین مزاحمت را برای فعالیت کاربر ایجاد کند.
زمان ورود یا خروج از برنامه، محل خوبی برای نمایش تبلیغ نیست! توجهنکردن به این مسئله امتیاز و بازخورد منفی به دنبال دارد.
برای مثال، «کوییز آو کینگز» حین نمایش پرسشها تبلیغ نمایش نمیدهد. تبلیغات قبل و بعد از نمایش پرسشها نمایش داده میشوند تا کاربر اذیت نشود.
پلتفرم تبلیغاتی معتبر یعنی مشتریان زیاد و درآمد بالا! ما در ادیوری با برگزاری مداوم کمپینهای مختلف نمیگذاریم جایگاههای تبلیغاتی شما خالی بماند. علاوه بر نمایش تبلیغات کمپینهای ساختهشده در پنل خود ادیوری، تبلیغات سایر پلتفرمها مثل ادموب را هم در جایگاههای شما نمایش میدهیم.
ما توانستهایم اعتماد کسبوکارهای زیادی را جلب و همچنین درآمد قابلقبولی برای بیش از ۱۰ هزار اپلیکیشن ایجاد کنیم. پیشنهاد میکنیم برای نمونه، گزارش «رشد ۳۰۰ درصدی درآمد تبلیغات درون برنامهای سعید آرینمنش از تبلیغات در ادیوری» را بخوانید.
در ادیوری، تبلیغات بسته به جایگاه و نوع اپلیکیشن انتخاب میشود تا از ایجاد درآمد حداکثری مطمئن شوید. از طرفی، گزارشی دقیق از درآمد به تفکیک جایگاه و پلتفرم به شما ارائه میشود تا جایگاههای خود را بهینه کنید.
اگر بهدنبال کسب درآمد از نمایش تبلیغات درون اپلیکیشنی هستید، میتوانید همین حالا بهعنوان نمایشدهنده در ادیوری ثبتنام کنید.
۲ نوع تبلیغ از همهٔ انواع تبلیغ درونبرنامهای بازدهی بیشتری دارد:
برای بهرهوری بیشتر این تبلیغات باید آنها را بهینه کنید.
در تبلیغات جایزه دار به موارد زیر توجه کنید:
در ویدیوهای بینابینی هم موارد زیر را بررسی کنید:
بیشتر بخوانید: بهترین روش های تبلیغ اپلیکیشن های پزشکیو سلامت را میشناسید؟
کاربران اپلیکیشنهای رایگان میآیند و میروند!ْ برای ادامهیافتن روند درآمد تبلیغات درون برنامهای، باید برای جذب کاربر جدید و حفظ کاربران قدیمی برنامهٔ مشخصی داشته باشید.
در مقالهٔ «بهترین راه تبلیغ اپلیکیشن کدام است؟»، ۸ روش موثر برای جذب کاربر از طریق تبلیغات را بررسی کردیم. توصیه میکنیم آن را حتماً بخوانید.
اگر به فکر استفاده از تبلیغات نصب اپلیکیشن هستید، میتوانید روی خدمات ادیوری حساب کنید؛ یعنی هم بهعنوان نمایشدهنده درآمد کسب کنید و هم بهعنوان تبلیغکننده، نصبهای بیشتری بگیرید.
برای حفظ و برگرداندن کاربران به اپلیکیشن هم راههای مختلفی مثل استفاده از پوش نوتیفیکیشن، آسانترکردن آنبوردینگ و حتی استفاده از بازاریابی پیامکی پیش روی شماست. در مقالهٔ «بهترین راه ریتنشن مارکتینگ برای اپلیکیشن کدام است؟» تمام روشها را با کلی ایده با شما در میان گذاشتیم.
اپلیکیشن رایگان شما منبع درآمدی با پتانسیل بالاست! بهشرطی که با رعایت نکاتی که در این مقاله گفتیم، تبلیغ در آن را شروع کنید و ادامه دهید. این بود راههایی که شما را به درآمد تبلیغات درون برنامهای میرساند 🙂 شما چه تجربه یا پیشنهادی برای کسب درآمد از این راه دارید؟ خوشحال میشویم نظر شما را بدانیم. (چنانچه تمایل به اجرای کمپین نصب اپلیکیشن دارید، میتوانید از شرایط و تعرفههای ادیوری اطلاعات کسب کنید و با اجرای کمپینهای اثربخش به مخاطبان خود دسترسی داشته باشید)
6 دیدگاه
سپاس از شما بابت مقاله مفیدتون
خوشحالیم مقاله برای شما مفید بوده 🙂
ممنون از شما که به ما بازخورد میدین.
ممنون بابت مقاله خوبتون
یه سوال دارم و اونم اینکه واسه توسعه دهنده ای که واسه کافه بازار بازی میسازه ، میشه از تبلیغات درون برنامه ای ادموب یا ادیوری استفاده کرد یا فقط مختص گوگل پلی هستن ؟ سپاس
سلام
وقت بخیر
برای استفاده از ادموب برای کسب درآمد باید بازی خودتون رو در گوگل پلی ثبت کنین. تیمشون مدام بررسی میکنن و وقتی بفهمه نمایش تبلیغات رو متوقف میکنه.
برای ادیوری ولی محدودیت ندارین.
موفق باشین.
فوق العاده بود.مثل سایتای دیگه چرند نبود.براتون آرزوی موفقیت های بیشتر دارم
خیلی خوشحالیم اینو میشنویم 🙂
ممنون که به ما بازخورد میدین.