توسعهدهندگان اپلیکیشن و صاحبان کسب و کارها، معمولاً با چالشهای درآمدی زیادی در طول مسیر خود روبهرو هستند. این نگرانی برای آنها وجود دارد که تا قبل از استفادهی گسترده و همهگیر شدن اپلیکیشنشان چگونه میتوانند درآمد کسب کنند؟ در این مقاله قرار است سرویس گوگل ادموب (Google Admob) را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید درآمد، آن هم از نوع دلاری کسب کنید. پس تا انتها با ادیوری همراه باشید و اطلاعات خود را دربارهی این سرویس جذاب گوگل تکمیل کنید.
ادموب، یکی از سرویسهای شرکت گوگل است. این سرویس به توسعهدهندگان اپلیکیشنها این امکان را میدهد که، از طریق تبلیغات دیگر برنامههای موبایلی درآمد کسب کنند و از آن طرف هم تبلیغات پربازده و با کیفیتی به کسب و کارهایی که تبلیغ میدهند، ارائه کنند.
سرویس ادموب در واقع پلتفرمی برای تبلیغات در برنامههای موبایلی است و در دو طرف این پلتفرم، کسب و کارها قرار دارند. از یک طرف کسب و کارهایی که قصد تبلیغ دارند، از طرفی هم توسعهدهندگانی که تبلیغات را درون برنامهی خود قرار میدهند. گوگل به نوعی از گروه اول درآمد کسب میکند و بخشی از این درآمد را با گروه دوم سهیم میشود. اما این کار مزیت دیگری هم برای شرکت گوگل دارد، آن هم تکمیل شدن اطلاعات و دیتابیسهای مربوط به این شرکت است.
میزان درآمد از گوگل ادموب (Google Admob)، تنها مزیت این سرویس نیست. گوگل با ارائهی سیستم ادموب نه تنها به درآمدزایی، بلکه به راحتتر شدن امور شما هم کمک میکند. گوگل با دراختیار قرار دادن این امکان، به شما اجازه میدهد که از مزایای زیر بهرهمند شوید.
افزایش درآمد
درآمد، بخش مهم و کلیدی در کسب و کارهاست. برخی از کارشناسان، درآمد کسب و کارها و استارتآپها را همچون قلب تپنده میدانند و باور دارند که اگر درآمد به درستی حاصل نشود، استارتآپ با شکست مواجه میشود. با توجه به اهمیت درآمد که همگی از آن مطلع هستید، تبلیغات ادموب گوگل (Google Admob) میتواند سرویس مناسبی باشد که بدون دغدغه به پیشرفت و توسعهی کسب و کار فکر کنید و نگرانی و دغدغهی درآمد را نداشته باشید.
گوگل ادموب (Google Admob) از طریق تبلیغات خلاقانه، سیستمهای مزایدهای و قالبهای گوناگون تبلیغاتی، کسب درآمد را برای شما و کسب و کارتان فراهم میکند.
افزایش نرخ تعامل و بهبود ارتباط با کاربران
احتمالاً تا به حال تجربه کردید که وقتی درحال یک بازی هیجانانگیز هستید، تبلیغات تکراری شما را کلافه میکنند و در برخی موارد حتی تصمیم میگیرید که برنامه را به طور کلی از تلفن همراه خود پاک کنید. اما در تبلیغاتی که توسط گوگل انجام میشود، نه تنها این اتفاق نمیافتد، بلکه باعث ایجاد تعامل با کاربران هم میشود. به این خاطر که تبلیغات را، داخل پاداشها و جوایزی که در داخل اپلیکیشن وجود دارد، جای میدهد. این اتفاق باعث میشود که کاربران با میل خود برای دیدن تبلیغات کلیک کنند و تعامل آنها با اپلیکیشن بیشتر میشود.
تبلیغات مرتبط و ایمن
برای کسب و کارها مهم است که چه تبلیغاتی را در اپلیکیشن خود نمایش دهند، به دلیل اینکه اگر محتوایی که تبلیغ کردند، مناسب نباشد، میتواند به نام برند آنها صدمه بزند و این بهایی نیست که کسب و کاری به خاطر درآمد بیشتر حاضر به پرداخت آن باشد.
به همین خاطر گوگل ادموب (Google Admob) تضمین میکند که تبلیغاتی را در اپلیکیشن شما به نمایش درآورد که متناسب و مرتبط با کسب و کار شما باشد و خدشهای به نام برندتان وارد نکند.
انجام خودکار کارها
یکی دیگر از مزیتهای مهمی که تبلیغات ادموب دارند این است که، کل فرآیند را به صورت خودکار انجام میدهند. این اتفاق برای توسعهدهندگان اپلیکیشن بسیار عالی است؛ زیرا دیگر زمان خود را صرف کنترل تبلیغات و مواردی از این دست نمیکند و به پیشرفت و توسعهی کار راحتتر میتوانند بپردازند.
شناخت بهتر کاربران
برای هر کسب و کاری مهم است که بداند کاربران خود از چه مواردی بیشتر خوششان میآید. با اتصال گوگل ادموب (Google Admob) به سرویس دیگری از گوگل، به اسم گوگل آنالیتیکس میتوانید رفتار کاربران را متوجه شوید. این اتفاق به شما کمک میکند که در آپدیتهای بعدی، اپلیکیشن خود را به سمتی ببرید که کاربر بیشتر میپسندند. همچنین، متوجه خواهید شد که مخاطبان هدف شما از چه نوع تبلیغی بیشتر خوششان میآید و جذبش میشوند. بنابراین، در تبلیغات بعدی خود نکات آن را درنظر میگیرید.
آموزش گوگل ادموب و کار با آن ساده است. همانطور که گفتیم گوگل ادموب، یک پلتفرم است. در وهلهی اول شخص یا کسب و کاری که میخواهد تبلیغات انجام دهد، پس از انجام مراحل مربوطه و پرداخت هزینه، مجاز به انجام این کار میشود. سپس نوبت شماست که جایی را برای نمایش تبلیغات درنظر بگیرید و دیگر بقیه کار را به گوگل ادموب (Google Admob) بسپارید. از طریق ساختن یک حساب کاربری هم میتوانید به قابلیتهای مختلفی دسترسی پیدا کنید و کسب درآمد داشته باشید.
برای گوگل ادموب مهم است که شما کاربرانی باکیفیت داشته باشید. منظور از کاربران باکیفیت هم کاربرانی هستند که نرخ تعامل بیشتری با اپلیکیشن دارند؛ روزانه به برنامه سر میزنند و دارای نرخ بازگشت روزانه و هفتگی خوبی هستند. در کنار آن لازم است که اپلیکیشن شما، ساختار درستی داشته باشد و تجربهی کاربری خوبی را برای مخاطبان به ارمغان آورد.
در کنار این موارد، تعداد دانلود و نصب فعال است که از اهمیت ویژهای برخوردار است و برای آن هم تا حدودی گوگل ادموب (Google Admob) ارزش قائل است. نکتهی دیگری که گوگل ادموب (Google Admob) به آن توجه میکند، میزان رضایت کاربران از نصب اپلیکیشن شما است. این میزان رضایتمندی را هم، از طریق امتیازات و نظراتی که در گوگل پلی یا اپ استور به برنامهی شما دادند، متوجه میشوند.
پاداش
تبلیغات پاداش، بیشتر در بازیهای موبایلی کاربرد دارد. مثلاً شما قسمت زیادی از یک بازی را طی کردید و الان اگر ببازید، باید بازی را از ابتدا شروع کنید. اینجاست که شما با دیدن یک تبلیغ میتوانید بدون رفتن به ابتدا، بازی را ادامه دهید و رکوردها را بشکنید. به این نوع تبلیغات، تبلیغاتی جایزهدار یا پاداشی میگویند.
همسان
این نوع تبلیغ، به صورت طبیعی در اپلیکیشن شما جای داده میشود و انگار که بخشی از محتوای برنامهی شماست. تبلیغات همسان که به صورت سفارشی هستند، کمترین ایجاد مزاحمت را برای کاربران دارد.
بنر
تبلیغات بنری یکی از پرکاربردترین انواع تبلیغات است که در بسیاری از موارد استفاده میشود. گوگل ادموب (Google Admob) هم میتواند این کار را در صورت تمایل شما در جایی از اپلیکیشنتان نمایش دهد.
بینابینی
تبلیغات بینابینی به صورت آگهیهای ویدیویی یا ایستا، بدون اینکه تجربه کاربری را مختل کند، به کاربر به صورت تمام صفحه نمایش داده میشود.
در ابتدا نیاز است که یک حساب ادموب ایجاد کنید. ساخت اکانت ادموب ساده است ولی اگر حساب گوگل ادز دارید، از آن هم می توانید استفاده کنید. سپس برای نمایش تبلیغات در اپلیکیشن باید در ابتدا جایی را در صفحهی خود برای نمایش آن درنظر بگیرید.
بعد از اینکه کد مکان نمایش تبلیغات را اضافه کردید، نوبت نمایش تبلیغ توسط گوگل ادموب (Google Admob) است. گوگل ادموب (Google Admob) سعی میکند که تبلیغات پربازده و با شرایطی که پیشتر گفته شد را در اپلیکیشن شما نمایش دهد. در انتها هم کافیست تا با رفتن به حساب کاربری خود، هزینهی موردنظر را برداشت و به حساب خود واریز کنید.
میزان درآمد شما از گوگل ادموب (Google Admob) به عوامل مختلفی بستگی دارد اما به طور کلی تعرفهی درآمد از تبلیغات در اپلیکیشنها به شکل زیر است:
این مبالغ، حداکثر میزانی است که از هرکدام از انواع آن میتوانید کسب کنید. بعد از انجام فرآیند، این مبلغ در حساب شما ذخیره خواهد شد تا بعد از رسیدن به موجودی حداقل 100 دلار آمریکا، اجازهی برداشت به شما داده شود. در هنگام واریز مبلغ هم که 21 هر ماه میلادی صورت میگیرد، 30 درصد از مبلغ پرداختی به عنوان سهم ادموب از حساب شما کسر خواهد شد.
در پلتفرم ادیوری، با برگزاری کمپینهای تبلیغاتی متفاوت و گوناگون و به دست آوردن بالاترین بازدهی و کیفیت، آگهیهای خود را در مقابل چشمان مخاطبان هدف خود قرار دهید. به علاوه اگر اپلیکیشن دارید و به فکر درآمدزایی از آن هستید، ادیوری با استفاده از سرویس گوگل ادموب (Google Admob) میتواند راه شما را برای کسب درآمد دلاری از این طریق آسان کند.
سخن آخر
دنیای تبلیغات بسیار گستردهتر و پیشرفتهتر از قبل شده است و با وجود تبلیغات ادموب گوگل (Google Admob)، راه جدیدی هم برای درآمدزایی ایجاد شده است. استفاده از گوگل ادموب (Google Admob) و کسب درآمد دلاری، میتواند به بسیاری از کسب و کارها کمک کند.
در این مقاله سعی کردیم تا گوگل ادموب و جزئیات و خصوصیات مربوط به آن را برای شما توضیح دهیم. به این ترتیب، دیگر لازم نیست نگران درآمدزایی از طریق اپلیکیشن باشید و میتوانید با خیال راحت به توسعهی کسب و کار خود بپردازید. امیدواریم که این مطلب مورد استفاده شما قرار گرفته باشد و منتظر نظرات شما هستیم.
منبع:
https://admob.google.com/home/resources/what-is-admob
https://www.verticalrail.com/kb/what-is-admob
https://thetool.io/2020/google-admob-make-money-case-study
https://admob.google.com/home/resources/how-much-revenue-can-you-earn-from-admob