توسعهدهندگان اپلیکیشن و صاحبان کسب و کارها، معمولاً با چالشهای درآمدی زیادی در طول مسیر خود روبهرو هستند. این نگرانی برای آنها وجود دارد که تا قبل از استفادهی گسترده و همهگیر شدن اپلیکیشنشان چگونه میتوانند درآمد کسب کنند؟ در این مقاله قرار است سرویس گوگل ادموب (Google Admob) را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید درآمد، آن هم از نوع دلاری کسب کنید. همچنین توضیح میدهیم که میزان درامد از گوگل ادموب حدودا چقدر است. پس تا انتها با ادیوری همراه باشید و اطلاعات خود را دربارهی این سرویس جذاب گوگل تکمیل کنید.
فهرست مطالب
Toggleادموب، یکی از سرویسهای شرکت گوگل است. این سرویس به توسعهدهندگان اپلیکیشنها این امکان را میدهد که، از طریق تبلیغات دیگر برنامههای موبایلی درآمد کسب کنند و از آن طرف هم تبلیغات پربازده و با کیفیتی به کسب و کارهایی که تبلیغ میدهند، ارائه کنند.
سرویس ادموب در واقع پلتفرمی برای تبلیغات در برنامههای موبایلی است و در دو طرف این پلتفرم، کسب و کارها قرار دارند. از یک طرف کسب و کارهایی که قصد تبلیغ دارند، از طرفی هم توسعهدهندگانی که تبلیغات را درون برنامهی خود قرار میدهند. گوگل به نوعی از گروه اول درآمد کسب میکند و بخشی از این درآمد را با گروه دوم سهیم میشود. اما این کار مزیت دیگری هم برای شرکت گوگل دارد، آن هم تکمیل شدن اطلاعات و دیتابیسهای مربوط به این شرکت است.
ولی یک پرسش مهم: مزیت استفاده از admob چیست؟ بیایید ببینیم!
میزان درآمد از گوگل ادموب (Google Admob)، تنها مزیت این سرویس نیست. گوگل با ارائهی سیستم ادموب نه تنها به درآمدزایی، بلکه به راحتتر شدن امور شما هم کمک میکند. گوگل با دراختیار قرار دادن این امکان، به شما اجازه میدهد که از مزایای زیر بهرهمند شوید.
درآمد، بخش مهم و کلیدی در کسب و کارهاست. برخی از کارشناسان، درآمد کسب و کارها و استارتآپها را همچون قلب تپنده میدانند و باور دارند که اگر درآمد به درستی حاصل نشود، استارتآپ با شکست مواجه میشود. با توجه به اهمیت درآمد که همگی از آن مطلع هستید، تبلیغات ادموب گوگل (Google Admob) میتواند سرویس مناسبی باشد که بدون دغدغه به پیشرفت و توسعهی کسب و کار فکر کنید و نگرانی و دغدغهی درآمد را نداشته باشید.
گوگل ادموب (Google Admob) از طریق تبلیغات خلاقانه، سیستمهای مزایدهای و قالبهای گوناگون تبلیغاتی، کسب درآمد را برای شما و کسب و کارتان فراهم میکند.
احتمالاً تا به حال تجربه کردید که وقتی درحال یک بازی هیجانانگیز هستید، تبلیغات تکراری شما را کلافه میکنند و در برخی موارد حتی تصمیم میگیرید که برنامه را به طور کلی از تلفن همراه خود پاک کنید. اما در تبلیغاتی که توسط گوگل انجام میشود، نه تنها این اتفاق نمیافتد، بلکه باعث ایجاد تعامل با کاربران هم میشود. به این خاطر که تبلیغات را، داخل پاداشها و جوایزی که در داخل اپلیکیشن وجود دارد، جای میدهد. این اتفاق باعث میشود که کاربران با میل خود برای دیدن تبلیغات کلیک کنند و تعامل آنها با اپلیکیشن بیشتر میشود.
برای کسب و کارها مهم است که چه تبلیغاتی را در اپلیکیشن خود نمایش دهند، به دلیل اینکه اگر محتوایی که تبلیغ کردند، مناسب نباشد، میتواند به نام برند آنها صدمه بزند و این بهایی نیست که کسب و کاری به خاطر درآمد بیشتر حاضر به پرداخت آن باشد.
به همین خاطر گوگل ادموب (Google Admob) تضمین میکند که تبلیغاتی را در اپلیکیشن شما به نمایش درآورد که متناسب و مرتبط با کسب و کار شما باشد و خدشهای به نام برندتان وارد نکند.
یکی دیگر از مزیتهای مهمی که تبلیغات ادموب دارند این است که، کل فرآیند را به صورت خودکار انجام میدهند. این اتفاق برای توسعهدهندگان اپلیکیشن بسیار عالی است؛ زیرا دیگر زمان خود را صرف کنترل تبلیغات و مواردی از این دست نمیکند و به پیشرفت و توسعهی کار راحتتر میتوانند بپردازند.
برای هر کسب و کاری مهم است که بداند کاربران خود از چه مواردی بیشتر خوششان میآید. با اتصال گوگل ادموب (Google Admob) به سرویس دیگری از گوگل، به اسم گوگل آنالیتیکس میتوانید رفتار کاربران را متوجه شوید. این اتفاق به شما کمک میکند که در آپدیتهای بعدی، اپلیکیشن خود را به سمتی ببرید که کاربر بیشتر میپسندند. همچنین، متوجه خواهید شد که مخاطبان هدف شما از چه نوع تبلیغی بیشتر خوششان میآید و جذبش میشوند. بنابراین، در تبلیغات بعدی خود نکات آن را درنظر میگیرید.
آموزش گوگل ادموب و کار با آن ساده است. همانطور که گفتیم گوگل ادموب، یک پلتفرم است. در وهلهی اول شخص یا کسب و کاری که میخواهد تبلیغات انجام دهد، پس از انجام مراحل مربوطه و پرداخت هزینه، مجاز به انجام این کار میشود. سپس نوبت شماست که جایی را برای نمایش تبلیغات درنظر بگیرید و دیگر بقیه کار را به گوگل ادموب (Google Admob) بسپارید. از طریق ساختن یک حساب کاربری هم میتوانید به قابلیتهای مختلفی دسترسی پیدا کنید و کسب درآمد داشته باشید.
ما در گوگل ادموب، «Ad Units» داریم که هر واحد تبلیغاتی بهمعنای جایگاههایی است که در اپلیکیشن خود قرار میدهید تا تبلیغات در آنها به کاربران نمایش داده شود. هر جایگاه تبلیغاتی در زمان درخواستی برای ادموب ارسال میکند تا بگوید برای پرشدن (نمایش تبلیغ) آماده است.
۴ جایگاه تبلیغاتی رایج ادموب عبارتاند از:
تبلیغات پاداش، بیشتر در بازیهای موبایلی کاربرد دارد. مثلاً شما قسمت زیادی از یک بازی را طی کردید و الان اگر ببازید، باید بازی را از ابتدا شروع کنید. اینجاست که شما با دیدن یک تبلیغ میتوانید بدون رفتن به ابتدا، بازی را ادامه دهید و رکوردها را بشکنید. به این نوع تبلیغات، تبلیغاتی جایزهدار یا پاداشی میگویند.
این نوع تبلیغ، به صورت طبیعی در اپلیکیشن شما جای داده میشود و انگار که بخشی از محتوای برنامهی شماست. تبلیغات همسان که به صورت سفارشی هستند، کمترین ایجاد مزاحمت را برای کاربران دارد.
تبلیغات بنری یکی از پرکاربردترین انواع تبلیغات است که در بسیاری از موارد استفاده میشود. گوگل ادموب (Google Admob) هم میتواند این کار را در صورت تمایل شما در جایی از اپلیکیشنتان نمایش دهد.
تبلیغات بینابینی به صورت آگهیهای ویدیویی یا ایستا، بدون اینکه تجربه کاربری را مختل کند، به کاربر به صورت تمام صفحه نمایش داده میشود.
خب، حالا که هم میدانید ادموب چیست، چه مزایایی دارد و هم میزان درآمد از آن چقدر است، وقت بررسی شرایط و نحوهٔ استفاده از آن است!
میزان درامد از گوگل ادموب (Google Admob) به عوامل مختلفی بستگی دارد اما به طور کلی تعرفهی درآمد از تبلیغات در اپلیکیشنها به شکل زیر است:
این مبالغ، حداکثر میزانی است که از هرکدام از انواع آن میتوانید کسب کنید. بعد از انجام فرآیند، این مبلغ در حساب شما ذخیره خواهد شد تا بعد از رسیدن به موجودی حداقل 100 دلار آمریکا، اجازهی برداشت به شما داده شود. در هنگام واریز مبلغ هم که 21 هر ماه میلادی صورت میگیرد، 30 درصد از مبلغ پرداختی به عنوان سهم ادموب از حساب شما کسر خواهد شد.
برای گوگل ادموب مهم است که شما کاربرانی باکیفیت داشته باشید. منظور از کاربران باکیفیت هم کاربرانی هستند که نرخ تعامل بیشتری با اپلیکیشن دارند؛ روزانه به برنامه سر میزنند و دارای نرخ بازگشت روزانه و هفتگی خوبی هستند. در کنار آن لازم است که اپلیکیشن شما، ساختار درستی داشته باشد و تجربهی کاربری خوبی را برای مخاطبان به ارمغان آورد.
همچنین تعداد دانلود و نصب فعال است که از اهمیت ویژهای برخوردار است و برای آن هم تا حدودی گوگل ادموب (Google Admob) ارزش قائل است. نکتهی دیگری که گوگل ادموب (Google Admob) به آن توجه میکند، میزان رضایت کاربران از نصب اپلیکیشن شما است. این میزان رضایتمندی را هم، از طریق امتیازات و نظراتی که در گوگل پلی یا اپ استور به برنامهی شما دادند، متوجه میشوند.
بیشتر بخوانید: نحوه کسب درآمد از گوگل پلی + راههای جایگزین
ابتدا بیایید ببینیم مراحل کسب درآمد از گوگل ادموب چیست و چه کارهایی را باید انجام دهید! البته همین اول کار باید بگوییم:
اگر در ایران زندگی میکنید، بهتر است این مراحل را پشت سر بگذارید و به سراغ بخش دوم و توضیحات دربارهٔ نحوه نقدکردن درآمد دلاری از گوگل ادموب از ایران بروید؛ چراکه یک مانع بزرگ بهنام «تایید اطلاعات هویتی و پرداخت» پیش روی شماست!
اولین مرحله، ثبتنام در پلتفرم ادموب است؛ اگر از قبل اکانت ادموب دارید، فقط به آن وارد شوید. در مرحلهٔ دوم هم باید حسابتان را وریفای (تایید) کنید.
اگر اولین بار است که اکانت ادموب میسازید، باید برای تایید اکانت خود، اطلاعات پرداخت و جزئیات مرتبط با آن را بهدرستی وارد کنید.
بعد از انجام دادن ۳ مرحلهٔ اصلی، روی گزینهٔ «Apps» در سمت چپ کلیک کنید. حالا یا اولین اپلیکیشن خودتان را اضافه یا اپلیکیشنی را که میخواهید در آن تبلیغات نمایش دهید، انتخاب کنید.
در مرحلهٔ بعد، روی «Ad units» در نوار بغلی و سپس «Get starter» کلیک کنید. حالا باید نوع جایگاه را انتخاب کنید:
در این مرحله، نام مشخصی برای این واحد تبلیغاتی بگذارید. توصیه میکنیم از اطلاعات مرتبطی مثل فرمت تبلیغ و محل نمایش آن در اپلیکیشن برای انتخاب نام استفاده کنید تا در آینده زودتر بتوانید آن را پیدا کنید.
حالا که واحد تبلیغاتی را ایجاد کردید، باید شناسهٔ ادموب اپلیکیشن خودتان را بگیرید و در فایل «AndroidManifest.xml» بگذارید (شناسه را باید جای عبارتی که زیر آن خط کشیدیم، بنویسید).
بعد از آن شما باید فایل «MainActivity.java» را باز کنید تا به SDK Ads Mobile مقدار دهید. شما میتوانید این کار را با استفاده از تابع MobileAds.initialize() انجام دهید. شناسهٔ ادموب اپلیکیشن خود را هم اینجا بهعنوان مقدار وارد کنید.
در مرحلهٔ بعدی هم باید کارهای مرتبط با نحوهٔ نمایش تبلیغ در اپلیکیشن انجام دهید. مثل سایز جایگاه چقدر باشد، کدام واحد تبلیغاتی (ad UNIT) باشد و… را باید مشخص کنید. نگران کدهای این بخش هم نباشید؛ با یک جستوجوی ساده، کد را پیدا میکنید.
پس از آن هم باید کدی را که نوشتید، به MainActivity.java دقیقاً زیر «MobileAds.initialize» اضافه کنید.
چند نکته را در نظر بگیرید:
نکته: نحوهٔ پرداخت درآمدتان به این شکل است که اگر در ماه نوامبر درآمدتان به ۲۰۰ دلار برسد، این مبلغ بیستویکم دسامبر به حساب شما واریز میشود.
حالا برویم ببینیم از داخل ایران، راهوروش کسب درآمد از ادموب چیست و چطور میتوانیم آن را نقد کنیم! آیا شدنی است؟
ادموب برای گوگل است و مثل سایر محصولاتی که دارد، دسترسی به آن از ایران بهدلیل تحریمها امکانپذیر نیست؛ ولی این بدان معنا نیست که نمیتوانید درآمد دلاری داشته باشید یا آن را نقد کنید!
برای اینکه به مشکل نخورید، ۲ راهحل پیش روی شماست:
بعد از اینکه در ادموب ثبتنام کردید، هیچ کاری انجام ندهید و با دادن دسترسی به سایتهای واسطه، اجازه دهید سایر مراحل مهم – یعنی وریفایکردن اکانت و همچنین واردکردن اطلاعات پرداخت – را انجام دهند.
این واسطهها مبلغی را بهعنوان کارمزد برای خودشان برمیدارند؛ یعنی معادل ریالی درآمدتان را پس از کسر کارمزدی مشخص به شما میدهند.
اطلاعات اکانت شما باید تایید شود و در اطلاعات پرداخت هم نباید هیچ اثری از ایران باشد. به همین دلیل، میتوانید از فردی در خارج از کشور – فامیل یا دوست – بخواهید در ادموب ثبتنام کند.
حالا از او بخواهید با اطلاعات خود – آدرس، شمارهتلفن و… – مشخصات اکانت را کامل و حساب بانکی یکی از سایتهای واسطه را وارد کند.
توجه: کمتر کسی در خارج از کشور بهخاطر مسئلهٔ «مالیات بر درآمد» حاضر میشود حساب خود را به اکانت شما وصل کند؛ ولی اگر چنین دوست یا فامیلی دارید، میتوانید از حساب بانکی خودشان مستقیماً استفاده کنید.
چرا باید در همان ابتدا برای وریفایکردن اطلاعات درست را وارد کنید؟ چون وقتی اکانت شما به درآمد خاصی برسد، گوگل ادموب از شما میخواهد هویت و آدرس خود را تایید کنید.
حداقل درآمد برای برداشت، ۱۰۰ دلار است؛ ولی وقتی درآمدتان به ۱۰ دلار برسد، درخواست تایید اطلاعات برای شما ارسال میشود.
درخواست تایید اطلاعات هویتی و پرداخت هم شامل ارائهٔ مدارک کافی و آدرس درست، نام، نام صاحبحساب و… است. در این زمینه هم گوگل ادموب بسیار سختگیر است؛ مثلاً برای درخواست آدرس، یک Pin Number را به آدرس شما پست میکند.
نکته: اپلیکیشن شما حتماً باید در گوگل پلی و اپ استور باشد تا بتوانید از آن درآمد کسب کنید. نحوهٔ انتشار اپ در هر ۲ فروشگاه را در مقالههای زیر بخوانید:
آخرین مسئله اینکه هیچ محدودیتی در میزان دانلود اپلیکیشن برای کسب درآمد از ادموب وجود ندارد؛ ولی اغلب واسطهها وقتی درخواست شما را بررسی میکنند که اپلیکیشن شما حداقل ۱۰ هزار بار دانلود شده باشد.
خب، حالا که با نحوه نقدکردن درآمد دلاری از گوگل ادموب آشنا شدید، بیایید ببینیم چطور میتوانید درآمدتان را بیشتر کنید!
خب، رسیدیم به بحث شیرین افزایش درآمد نمایش تبلیغات موبایلی ادموب 🙂 ۶ روش زیر بر اساس نظر کارشناسان گوگل انتخاب شدهاند (منبع: Google Support):
شاید شنیده باشید که بعضیها میگویند تمام جایگاهها را در اپلیکیشن بگذارید تا درآمدتان چند برابر شود؛ ولی اجازه دهید این نصیحت را این شکلی اصلاح کنیم:
از جایگاهها در جای درست و بهصورت طبیعی استفاده کنید تا صدمهای به تجربهٔ کاربر نزنید.
بهتر است نکاتی را در هنگام گذاشتن جایگاه در اپلیکیشن خود در نظر بگیرید. تبلیغات بنری از سادهترین و رایجترین فرمتهاست که شانس زیادی هم برای کلیک دارد؛ چراکه در بالا و پایین در تمام صفحههای اپلیکیشن نمایش داده میشود.
ولی! ولی اگر این جایگاه مزاحم فعالیت کاربر باشد، نتیجهٔ خوبی رقم نمیخورد؛ حتی ممکن است به حذف اپلیکیشن ختم شود. برای مثال، اگر تبلیغ بنری جلوی دید کاربر را هنگام راندن ماشین در اپلیکیشن بگیرد، چیزی بهغیر از نارضایتی رقم نخواهد خورد.
از طرفی، نباید برای اینکه درآمدتان را افزایش دهید، جایگاه را بهشکلی بگذارید که کلیک تصادفی زیاد شود؛ یعنی کاربر بدون اینکه بخواهد، روی آن کلیک کند. چرا؟ چون هم کاربر با خروج ناخواسته ناراحت میشود و هم کسبوکار شما را در لیست اپلیکیشنهای بیکیفیت میگذارد.
تبلیغات بینابینی برای اپلیکیشنهایی که تجربهٔ کاربری خطی دارند، بسیار مناسب است؛ یعنی فعالیتهایی دارند که یک شروع و یک پایان دارد. به این ترتیب، بین هر ۲ نقطهٔ اتصال بین ۲ فعالیت، میتوانند تبلیغ را بالا بیاورند.
باز هم مطمئن شوید این تبلیغ بهطور مناسب نمایش داده میشود و کاربر میتواند بهراحتی آن را ببندد.
نکته: شما اجازه ندارید این جایگاه را در لحظهٔ ورود و خروج اپلیکیشن بگذارید.
از نمایش بسیار زیاد تبلیغات بینابینی هم خودداری کنید. مثلاً با هر برگشت کاربر (کلیککردن روی دکمهٔ بازگشت) یک تبلیغ نمایش ندهید! یا بعد از هر اقدام کاربر یا هر چند ثانیه یک تبلیغ بالا نیاورید.
دربارهٔ تبلیغات جایزهدار هم باید بگوییم این تبلیغ هم نباید قطعکنندهٔ فعالیت کاربر باشد. بهترین رویکرد این است که در نقش مکمل فعالیت کاربر ظاهر شود تا از اپلیکیشن لذت ببرد.
برای مثال، دربازی «کوییز آو کینگز»، کاربر این فرصت را دارد بهجای خرجکردن ۸۰ سکه، تبلیغی را ببیند و موضوع پرسشها را عوض کند.
پس اگر میبینید مثلاً گذاشتن جایگاه بینابینی به فعالیت کاربر آسیب میزند، روی همان بنری سرمایهگذاری کنید؛ برعکس آن هم وجود دارد! مثلاً متناسب با بازی موبایلی خود، بیشتر از هرچیزی روی تبلیغات جایزه دار سرمایهگذاری کنید و در چند جایگاه محدود هم بنری را نمایش دهید.
نمایش تبلیغات را محدود نکنید! فرمتهای محتوای تبلیغاتی ادموب عبارتاند از:
هر ۳ را فعال کنید! البته هر ۳ گزینه فقط در تبلیغات بینابینی در دسترس است. برای تبلیغات بنری، ۲ گزینهٔ متن و تصویر را فعال کنید.
برای این کار، ابتدا روی «APPS» کلیک کنید. روی نام اپلیکیشنی که میخواهید واحد تبلیغاتی آن را اصلاح کنید، کلیک کنید. حالا روی «AD UNIT» در سایدبار و سپس روی نام واحد تبلیغاتی کلیک کنید.
در مرحلهٔ آخر، تمام فرمتهای محتوایی در دسترس را فعال کنید: روی باکس بغل هرکدام کلیک کنید تا آبی و تیک آن ظاهر شود. روی «Save» بزنید و همین کارها را برای سایر اپلیکیشنها و واحدهای تبلیغاتی خود انجام دهید.
نکته: یک نوع محتوای تبلیغاتی بهنام «تعاملی» (Interactive) هم داریم که به تبلیغاتی مثل تبلیغات قابل بازی (Playable) و نظرسنجی اشاره میکند؛ یعنی کاربر با تبلیغ تعامل مستقیم دارد. این فرمت در جایگاه «بینابینی» نمایش داده میشود.
برای مثال، میتواند در تبلیغ کار با اپلیکیشن یا بازی را تجربه کند؛ حتی میتواند در یک مینیبازی شرکت کند. نمونهٔ آن را در تصویر زیر میبینید:
احتمالاً بهدلیل موضوع اپلیکیشن یا بازی موبایلی تصمیم بگیرید تبلیغات برخی دستهبندیها را نمایش ندهید. کار درستی است؛ ولی زیادهروی نکنید!
خود گوگل پیشنهاد میدهد تمام دستهبندیها را فعال کنید تا نمایش تبلیغ را به حداکثر برسانید؛ ولی خب، گاهی اوقات نیاز است هر تبلیغی در اپلیکیشن نمایش ندهیم. بهخصوص وقتی اپلیکیشن مخصوص کودکان است، باید جلوی نمایش برخی تبلیغات گرفته شود.
پس ببینید چطور میتوانید با کمترین میزان مسدودی نمایش پیش بروید و همان مسیر را دنبال کنید.
وقتی درآمد شما افزایش پیدا میکند که کاربر از تبلیغ استقبال کند و به چشم او بیاید. این مسئله هم به نحوهٔ نمایش تبلیغ گره خورده است؛ یعنی بهشکلی تبلیغ را نشان دهید که نه فعالیت کاربر را مختل کند و نه دیده نشود!
از طرفی، دیده شده است برخی صاحبان اپلیکیشن تبلیغ را فقط در یک جای مشخص برای همیشه نمایش میدهند؛ مثلاً بنر را همیشه بالای صفحه میگذارند.
خب، کاربران بعد از مدتی دچار «کوری تبلیغات» میشوند؛ یعنی بعد از مدتی به آن عادت میکنند و دیگر به آن بخش اپلیکیشن که تبلیغ است، اصلاً توجه نمیکنند.
یک زمان خوب برای امتحانکردن محل نمایش تبلیغ هم زمان بهروزرسانی اپلیکیشن است. ببینید تغییر جایگاه چه تاثیری در کلیک کاربران دارد. برای مثال، پایین بهتر است یا بالا؟
علاوه بر خود جایگاه، میتوانید فرمت تبلیغ را هم امتحان کنید. برای مثال، تا حالا اگر تبلیغ بنری متنی نمایش دادهاید، بعد از بهروزرسانی، تبلیغ بنری تصویری بزرگ یا بینابینی ویدئویی را امتحان کنید. ببینید چه تغییری حاصل میشود.
بدیهی است وقتی تعداد کاربران شما افزایش پیدا کند، درآمدتان هم بیشتر میشود. بهجای اینکه به فکر راههای میانبر برای افزایش دانلود باشید، روی روشهای اصولی و موثر بازاریابی اپلیکیشن باشید.
در کنار روشهای ارگانیک، میتوانید روی تبلیغات هم حساب ویژه باز کنید. یکی از این روشها، تبلیغات نصب اپلیکیشن ادیوری است که فقط بعد از نصب اپلیکیشن توسط کاربر واقعی پول میدهید؛ یعنی نمایش تبلیغ و کلیککردن کاربر روی آن هزینهای ندارد.
شما میتوانید تبلیغ خود را در ۲ فرمت «تصویر و متن» و «ویدئویی» در ۱۰ هزار اپلیکیشن ایرانی و خارجی نمایش دهید. کاربر پس از کلیککردن روی این تبلیغ، به صفحهٔ دانلود اپلیکیشن هدایت میشود؛ یعنی هیچ مانعی بین راه کلیک و نصب وجود ندارد.
نکته: برای حفظ کاربران فعلی اپلیکیشن تلاش کنید. هرقدر فعالیت آنها بیشتر شود – یعنی بیشتر به اپلیکیشن شما برگردند و کمتر آن را رها کنند – شانس بیشتری هم برای کسب درآمد بیشتر دارید. مقالهٔ «بهترین استراتژیهای ریتنشن مارکتینگ برای اپلیکیشن در ۱۴۰۲» را در این زمینه مطالعه کنید.
اگر مسیر زیر را طی کنید، میتوانید توصیههای شخصیسازیشده از طرف گوگل ادموب دریافت کنید؛ توضیحاتی بر اساس اپلیکیشن خودتان!
۱۰ روز صبر کنید تا تغییرات شما اعمال شود؛ پس از آن، گوگل ادموب توصیههای خود را در اختیارتان میگذارد تا درآمدزایی بهتری را تجریه کنید.
در پلتفرم ادیوری، با برگزاری کمپینهای تبلیغاتی متفاوت و گوناگون و به دست آوردن بالاترین بازدهی و کیفیت، آگهیهای خود را در مقابل چشمان مخاطبان هدف خود قرار دهید. به علاوه اگر اپلیکیشن دارید و به فکر درآمدزایی از آن هستید، ادیوری با استفاده از سرویس گوگل ادموب (Google Admob) میتواند راه شما را برای کسب درآمد دلاری از این طریق آسان کند.
دنیای تبلیغات بسیار گستردهتر و پیشرفتهتر از قبل شده است و با وجود ادموب گوگل (Google Admob)، راه جدیدی هم برای درآمدزایی ایجاد شده است. استفاده از گوگل ادموب (Google Admob) و کسب درآمد دلاری، میتواند به بسیاری از صاحبان اپلیکیشن کمک کند.
در این مقاله به شما گفتیم گوگل ادموب چیست و جزئیات و خصوصیات مربوط به آن را برای شما توضیح دادیم. در ادامه هم دربارهٔ نحوه نقدکردن درآمد ادموب و نحوهٔ افزایش درآمد صحبت کردیم. آیا همچنان پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟ در بخش نظرات برای ما بنویسید.
منبع: admob
2 دیدگاه
سلام اعتماد به شرکت های واسطه کار ساده ای نیست، شما چه واسطه ای را پیشنهاد می کنید،لطفا به من ایمیل بزنید
سلام
وقت بخیر
سایتهای واسطهٔ مختلفی وجود داره. پیشنهاد میکنیم ۲ کار انجام بدین:
+ نظر مردم در توییتر و لینکدین رو بخونین تا ببینین چه تجربهای داشتن
+ خودتون رو جای مشتری بذارین و باهاشون تماس و بعد تصمیم بگیرین
موفق باشین