در مقالههای قبلی، دربارهٔ تبلیغ اپلیکیشنها در حوزههای مختلف مثل پزشکی، فیتنس، مدیریت هزینهها و… صحبت کردیم. امروز قرعه بهنام راه و روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی افتاده است.
قدیمیها یا یک کتاب آشپزی گوشهٔ آشپزخانه داشتند یا دفتر کوچکی داشتند که دستورپختها را آنجا مینوشتند. هر زمان هم که کسی از اطرافیان به خانهشان میآمد، اطلاعات را تبادل میکردند.
حالا احتمالاً اپلیکیشن شما تمام یا بخشی از این کارها را برای آنها انجام میدهد؛ ولی آیا مخاطبِ موردنظرتان اطلاع دارد؟ آیا توانستهاید آنها را جذب کنید؟
اصل ماجرا بعد از ساختن اپلیکیشن، از همین نقطه شروع میشود که میتوانید با تبلیغات خیلی زود به نتیجهٔ دلخواه برسید.
ولی با چه روشی و چطور؟ در این مقاله با هم یاد میگیریم؛ پس تا آخر با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
Toggleاولین کاری که باید کنید، مشخصکردن ۲ چیز حیاتی است:
اغلب اوقات، هدف همان افزایش نصب اپلیکیشن است؛ ولی چقدر، در چه مدتزمانی و از چه طریقی؟ ممکن است شما پرداخت دروناپلیکیشنی هم داشته باشید؛ یعنی برای دریافت برخی آموزشها، کاربر باید هزینه کند.
در این حالت، شاید بخواهید یک قدم جلوتر بروید: هم اپلیکیشن را نصب کنند و هم اشتراک بخرند.
اینکه بدانید هدف شما از تبلیغات چیست، علاوه بر انتخاب روش و کانال تبلیغات، برای تحلیل و بهینهسازی کمپینها هم به درد میخورد.
اما داستان مخاطبِ هدف چیست؟ اپلیکیشنهای آشپزی مدلهای مختلفی دارند. مثلاً یکی مخصوص غذاهای فرنگی است، دیگری برای افرادی مناسب است که بهدنبال غذاهای سالم و رژیمی هستند و یک اپلیکیشن دیگر هم شاید فقط در حوزهٔ کیک و شیرینی فعالیت کند.
مثلاً اپلیکیشنی که غذاهای سالم و رژیمی را آموزش میدهد، بهتر است روی ورزشکارها و افراد علاقهمند به کاهش وزن سرمایهگذاری کند.
چرا دانستن این موضوع به این اندازه مهم است؟ چون شما اپلیکیشن را به کسی پیشنهاد میدهید که واقعاً به آن نیاز دارد. مثلاً منی که عاشق غذاهای ایرانی هستم، چرا باید اپلیکیشن آموزش غذاهای فرنگی را نصب کنم؟ به همین دلیل، ممکن است بازخورد و نتیجهٔ خوبی از تبلیغات نگیرید.
در مقالهٔ ««۵ روش شناسایی مخاطب هدف اپلیکیشن»، راههای مختلفی را بررسی کردیم که به دردتان خواهد خورد. خواندن آن را فراموش نکنید.
قبل از بررسی ۶ روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی، برویم سراغ ۳ موضوع مهم دیگر!
اینکه فکر کنید مردم به غذا محتاج هستند، پس اپلیکیشن ما را نصب میکنند، اشتباه است. صدها اپلیکیشن آشپزی رنگوارنگ در گوگل پلی، بازار و سایر فروشگاهها وجود دارد که پیشنهادها و ویژگیهای مختلفی به کاربر میدهند.
وقتی ۲ اپلیکیشن در یک حوزه فعالیت میکنند، کاربر بر اساس مزایای مختلف تصمیم میگیرد کدام را نصب کند.
مثلاً میتوان گفت مهمترین مزیت رقابتی «کوکپد»، قابلیت گفتوگو بین کاربران است که به کاربر اجازه میدهد تجربهٔ خودش را به اشتراک بگذارد و تجربهٔ دیگران را بشنود؛ به یاد همان قدیم که اطلاعات را با دیگران جابهجا میکرد.
مردم از دستورالعملهای ویدئویی بهمراتب بهتر از نوشتاری استقبال میکنند. اگر اپلیکیشنی ویدئوهای آموزشی ارائه کند، یک قدم از متنیها جلوتر میافتد.
یک مزیت رقابتی جذاب دیگر هم اضافهکردن «اسکنر مواد غذایی» است؛ یعنی بارکد مواد غذایی را اسکن میکند و در نهایت، به شما میگوید چه غذاهایی را بپزید. در کنار آن، میتوانید فواید مواد تشکیلدهنده را گوشزد کنید و نکاتی برای انتخاب غذایی سالم.
مزیت رقابتی چیزی است که باید در تبلیغات – چه در محتوای تبلیغ و چه در لندینگ پیج یا متن دیسکریپشن اپلیکیشن – روی آن مانور دهید.
چگونگی پروموت اپلیکیشنهای آشپزی تا حدود زیادی به بودجه بستگی دارد. برای مثال، تبلیغات در تلویزیون بسیار گران است و در نقطهٔ مقابل، تبلیغات پیامی یا پوش نوتیفیکیشن ارزانتر تمام میشود.
چیزی که باید هنگام تخصیص بودجه در نظر بگیرید، استمرار است. کمپینهای مقطعی نمیتوانند کمکی به شما کنند و به همین خاطر، باید پول برای تکرار و افزایش تعداد نمایش تبلیغ داشته باشید.
جلوتر که نحوه تبلیغ اپلیکیشنهای آشپزی به روشهای مختلف را بررسی کنیم، میبینید که در بیشتر روشها، کاربر را پس از دیدن تبلیغ به صفحهٔ اپلیکیشن منتقل میکنید.
برای اینکه بتوانید نتیجهٔ خوبی از تبلیغات بگیرید، باید میزبان خوبی هم باشید؛ کسی که به کاربر نشان میدهد چرا باید اپلیکیشن را نصب کند و چه فایدهای برای او دارد. یادتان نرود که شما اینجایید تا زندگی کاربر را بهبود بخشید و او باید متوجه شود چطور این کار را انجام میدهید.
چه چیزهایی در اختیار دارید؟ بیایید ببینیم:
بیایید یک نمونه را با هم بررسی کنیم. در تصویر میبینید که اپلیکیشن «آشپزی با سرآشپز پاپیون» یکی از تصاویر خود را به مزیت رقابتی (چی بپزم؟) اختصاص داده است و در متن، سایر مزایا و ویژگیهای منحصربهفرد را لیست کرده است.
چند نکته برای نوشتن متن دیسکریپشن گفتم؛ ولی پیشنهاد میکنم مقالهٔ «راهنمای نوشتن دیسکریپشن اپلیکیشن در اپ استور و گوگل پلی» را هم مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید.
خب، فکر کنم حالا بهخوبی متوجه شدید وقتی از تبلیغات نتیجه میگیرید که استراتژی مشخصی برای بازاریابی و تبلیغات داشته باشید. حالا بیایید ۶ روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی را با هم بررسی کنیم.
بیشتر بخوانید: آموزش ثبت اپلیکیشن در گوگل پلی استور
در این بخش، راهکارهای مختلف را همراه با نمونه، مزایا و معایبی که دارند با شما در میان بگذارم تا بهترین گزینه را بر اساس آنچه که در استراتژی خود مشخص کردید، انتخاب کنید.
اول کمی دربارهٔ سایت با هم صحبت کنیم و بعد شبکههای اجتماعی:
اگر بخواهم دربارهٔ چگونگی پروموت اپلیکیشنهای آشپزی صحبت کنم، اولین گزینهٔ پیشنهادی و خوبی که به ذهنم میرسد، فعالیت در شبکههای اجتماعی و راهاندازی سایت است.
یکی از مزایای اصلی این کار، برقراری ارتباط مستقیم با کسانی است که به شما نیاز دارند. از طرفی، میتوانید با کمک سئو، مخاطبان هدف خود را رایگان از طریق گوگل جذب کنید.
چطور؟ یکی از بهترین راههای آن تولید محتوا در بلاگ است. مثلاً میتوانید دستورپخت غذاهای مختلف یا رازهای سلامتی را در بلاگ منتشر کنید. پس از آن، منی که بهدنبال دستورپخت یا زندگی سالم هستم، شما را از طریق جستوجو پیدا میکنم.
برای نمونه، اپلیکیشن «کوکپد» مقالههای زیر را در سایت خود منتشر کرده است:
نکتهٔ مهم این است محتوایی تولید کنید که به جذب مخاطب موردنظرتان منجر شود؛ یعنی کسی که اپلیکیشن شما زندگی او را بهتر میکند. اگر به تصویر بالا دوباره نگاه کنید، میبینید محتوایی با عنوان «آشپزی در خانه» منتشر شده است.
خب، اپلیکیشن «کوکپد» هم راه خوبی برای آشپزی در خانه است. به عبارتی، برنامه این است شما محتوایی ارزشمند منتشر کنید که برای مخاطب در مرحلهٔ اول فایده داشته باشد (مشکل او حل شود) و سپس اپلیکیشن را پروموت کنید.
سعی کنید در سایت، راههای دانلود اپلیکیشن و همچنین ویژگیها و مزایای آن را گوشزد کنید. بیایید با هم صفحهٔ اصلی «کوکپد» را بررسی کنیم:
در سمت چپ تصویر، ۳ ویژگی اصلی اپلیکیشن برجسته شدهاند و در سمت راست، به مهمترین مزیت رقابتی و برگ برنده اشاره شده است: با مواد غذایی یخچال، بهراحتی غذا درست کن.
شما هم مثل «کوکپد» مزایا و ویژگیها را بهگونهای بنویسید که کاربر متوجه شود چطور به او کمک میکنید و برای او قابللمس باشد.
در جای دیگر، بهجای اینکه بنویسد «شبکهٔ اجتماعی»، با این جمله، این ویژگی و مزیت خاص را برجسته کرده است: «آشپزی با همکاری هم لذتبخشتر است سوال بپرسید، ایدههایتان را به اشتراک بگذارید، ایده بگیرید»
برویم سراغ شبکههای اجتماعی!
اکانت شما در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، محل خوبی برای جذب کاربران جدید است. اینجا هم به محتوایی سرگرمکننده نیاز دارید که برای مخاطب فایده داشته باشد؛ مثل موارد زیر:
محتواهایی از این جنس خیلی خوب دستبهدست میشوند و همین اشتراکگذاری به آشنایی سایر افراد با شما و اپلیکیشنی که دارید، ختم میشود.
علاوه بر تصاویر، میتوانید روی ویدئوهای جذاب و کوتاه هم سرمایهگذاری کنید. سعی کنید در پستها و استوریها، کاربر را به انجام عمل مشخصی دعوت کنید؛ مثل گذاشتن نظر، فرستادن برای مادر یا دوست و…
بیایید یکی از ویدئوهای اپلیکیشن «کاچی» را در اینستاگرام ببینیم:
یکی از راههای پروموت اپلیکیشن آشپزی در اینستاگرام، مسابقه است. شما میتوانید با مسابقه، افراد بیشتری را به صفحهٔ خود بکشانید. باز هم اجازه دهید به مسابقهٔ «کاچی» اشاره کنیم:
سعی کنید مسابقه زیاد سخت نباشد تا افراد به شرکت در آن تمایل پیدا کنند و جایزه هم نیاز نیست یک چیز گران باشد. چیزی که مردم را به شرکت در مسابقه ترغیب میکند، بیشتر از اینکه جایزه باشد، علاقه به بازی است.
نوبتی هم باشد، نوبت معرفی بهترین روش تبلیغ اپلیکیشن بازی است.
چرا به آن تبلیغات نصب اپلیکیشن میگوییم؟ چون کاربر پس از اینکه روی تبلیغ کلیک کند، مستقیماً به صفحهٔ اپلیکیشن هدایت میشود. از طرفی، فقط زمانی هزینهٔ تبلیغات از حساب شما کسر میشود که کاربر اپلیکیشن را نصب کند؛ یعنی نصب واقعی و باکیفیت از طریق تبلیغات! چه چیزی بهتر از این سراغ دارید؟
از دیگر مزایای آن هم میتوان به مسئلهٔ مسدودی تبلیغات اشاره کرد که چون این تبلیغات بهطور معمول در اپلیکیشنها نمایش داده میشوند، از آن در امان خواهند بود.
آخرین مزیت هم این است که مزاحم کار کاربر نمیشوید! شما با کاربر موبایل طرف هستید و ممکن است تبلیغ بنری در یک سایت باعث شود مقاله را نخواند و او را ناراحت کنید؛ ولی اینجا کاربر در حین کار با اپلیکیشن یا جستوجو در فروشگاههای اپلیکیشن، تبلیغ را مثل بخشی از آن اپلیکیشن میبیند.
چند راه برای تبلیغات نصب اپلیکیشن دارید که در ادامه معرفی میکنم:
با کمک پلتفرم ادیوری، میتوانید تبلیغات خود را در صدها اپلیکیشن معتبر ایرانی و خارجی به شکلهای مختلف مثل همسان و ویدئویی نشان دهید. یکی از قابلیتهای خوب ادیوری، تبلیغات جایزهدار است که کاربر با رضایت خود، ویدئوی تبلیغاتی شما را میبیند تا پاداش بگیرد. چون این ویدئو را باید تا انتها مشاهده کند، فرصت خوبی دارید که او را مجاب کنید اپلیکیشن شما بهترین گزینه برای او است.
مقالهٔ «راهنمای کامل تبلیغات جایزه دار» را مطالعه کنید تا با این روش و چند نمونهٔ متنوع آشنا شوید.
گوگل ادز بزرگترین پلتفرم تبلیغاتی است که یکی از کمپینهای اختصاصی آن مخصوص اپلیکیشنهاست. شما میتوانید با کمک آن، کاربران جدید را جذب کنید.
این تبلیغات در داراییهای گوگل و اپلیکیشنها نمایش داده میشود. یکی از مهمترین محلهای نمایش آن، گوگل پلی است که میتوانید در صفحهٔ اصلی این فروشگاه، صدر نتایج جستوجو و همچنین صفحهٔ سایر اپلیکیشنها تبلیغ کنید.
مثل نمونهٔ زیر که «آموزش آشپزی» را جستوجو کردم و ابتدا تبلیغ ۳ اپلیکیشن را به من نمایش داد:
این تبلیغات تا حدود زیادی نتیجهٔ خوبی دارند؛ چون به کسی نمایش داده میشود که دنبال اپلیکیشن آشپزی است.
یکی از معایب آن این است که اگر اپلیکیشن شما در گوگل پلی یا اپ استور ثبت نشده باشد، نمیتوانید تبلیغ کنید. مشکلی که ادیوری آن را حل کرده است و کافی است اپلیکیشن خود را در یکی از فروشگاهها – چه ایرانی و چه خارجی – ثبت کنید.
بازار هم به شما اجازه میدهد اپلیکیشن را در صفحهٔ اصلی این فروشگاه محبوب، صفحهٔ نتایج جستوجو و همچنین صفحهٔ سایر اپلیکیشنها تبلیغ کنید.
یکی از مزایای این روش، دسترسی به کاربران بومی بدون نیاز به هیچ تلاش و تنظیم هدفگیری است. از طرفی، دردسر شارژ اکانت گوگل ادز از طریق واسطه هم از سر راه برداشته است.
اگر بخواهیم آن را با ادیوری مقایسه کنیم، تفاوت در ظرفیت نمایش و دسترسی به کاربران است؛ یعنی کاربر فقط زمانی تبلیغ را میبیند که به سراغ بازار برود. با این حال، ادیوری در اپلیکیشنهای متنوع مثل کوییزآوکینگز، Shareit و سایر مواردی که در تصویر آمده است، تبلیغ شما را نمایش میدهد و این بهمعنای دسترسی به میلیونها کاربر در ماه است. اگر میخواهید اپلیکیشن خود را در بازار تبلیغ کنید، میتوانید از شرایط و تعرفه خدمات تبلیغات در کافه بازار که توسط ادیوری با شرایط ویژه اجرا میشود، اطلاعات کسب کنید.
اگر بهدنبال یک روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی ارزان و نتیجهبخش هستید، میتوانید روی مردم سرمایهگذاری کنید! برای این کار چند راه دارید که در ادامه معرفی میکنم.
اولین راه که همان تبلیغات شفاهی و دهانبهدهان است. این مسئله تا حدود زیادی به کیفیت اپلیکیشن شما و تجربه خوب کاربر گره خورده است؛ ولی واقعاً معجزه میکند و رایگان است. چطور؟ خودتان بگویید: به حرف صاحب اپلیکیشن اعتماد دارید یا دوستان و اطرافیان خود؟
وقتی کسی تجربهٔ خودش را بیان میکند و اپلیکیشن را پیشنهاد میدهد، طرف مقابل به آن چشم بسته اعتماد میکند. یک نمونه را در نینی سایت ببینید:
توصیه: شما میتوانید خودتان عضو شوید و اپلیکیشن را معرفی کنید؛ ولی توصیه میکنیم اجازه دهید خود کاربرها شما را تبلیغ کنند تا اعتبارتان خدشهدار نشود.
ولی میتوانید خودتان هم کاربران و مردم را بهسمت تبلیغ سوق دهید. برای این کار، باید پاداش مشخصی برای هر معرفی تعیین کنید. برخی اپلیکیشنها مسابقهای برگزار میکنند که بهازای هر نصب با کد دعوت، یک هدیهٔ نقدی میدهند.
اگر حق اشتراک دارید، میتوانید مثلاً یک ماه رایگان به کاربران فعلی خود دهید تا شما را به دیگران معرفی کنند.
یکتانت خدمات متنوعی دارد که از بین آنها، ۳ گزینه برای تبلیغات اپلیکیشن آشپزی مناسبتر است:
تفاوت تبلیغات کلیکی یکتانت با تبلیغات نصب اپلیکیشن در محاسبهٔ هزینه و محل نمایش تبلیغات است. هزینهٔ آنها بهازای هر کلیک کاربر حساب میشود و نه نصب. محل نمایش تبلیغ بنری و همسان هم در سایتهای پربازدید است که کاربر پس از کلیککردن روی تبلیغ به لندینگ پیج اپلیکیشن منتقل میشود و نه صفحهٔ دانلود اپلیکیشن.
تبلیغات بنری بیشتر برای ایجاد و افزایش آگاهی مناسبتر است. در مقابل، نتایج کمپینهای تبلیغاتی قبل نشان داده است که تبلیغات همسان میتواند نقش پررنگی در افزایش نصب اپلیکیشن داشته باشد.
نکات ابتدایی مقاله را به خاطر دارید؟ اینجا به دردتان میخورد. مثلاً اگر مخاطبِ هدف شما کسی است که به تناسباندام علاقه دارد، تبلیغات در صفحههایی با موضوع ورزش و سلامتی یا هدفگیری گروه مخاطب «افراد علاقهمند به تناسباندام» آوردهٔ بیشتری برای شما خواهد داشت.
نکات زیر را در لندینگ پیج رعایت کنید:
تبلیغات پوش نوتیفیکیشن گزینهٔ بهتری نسبت به ۲ روش بالاست که میتوانید با ترکیب آن با تبلیغات همسان نتایج خوبی بگیرید؛ مثل کاری که اپلیکیشن همراهکارت انجام داد. یه نمونه تبلیغ پوش نوتیفیکیشن با هم ببینیم و بروی سراغ مزیت اصلی آن!
درست است هزینهٔ تبلیغات پوش نوتیفیکیشن بهازای کلیک محاسبه میشود؛ ولی ۲ مزیت اصلی برای اپلیکیشنها دارد:
یک راه خیلی ارزان و سریع برای تبلیغ اپلیکیشن آشپزی، ارسال پیامک تبلیغاتی است. بهراحتی میتوانید با کمک پلتفرمهایی مثل نجوا، نام اپلیکیشن خود را به گوش هزاران نفر برسانید.
ارسال پیامک به چند شکل متفاوت انجام میشود:
مخاطبان شما ویژگی مشترکی ندارند و افراد زیادی را با نیازهای متفاوت در لحظه هدف میگیرید که برای افزایش و ایجاد آگاهی و همچنین اطلاعرسانی مناسب است.
افراد یک منطقهٔ خاص مثل تهرانیها را هدف میگیرید.
پیامک به دست یک گروه مشخص مثلاً زنان خانهدار ۲۵ تا ۳۵ ساله، دانشجویان یا علاقهمندان به تناسباندام میرسد.
آمار و ارقام به ما میگوید کمپینهای هدفمند نرخ کلیک بهمراتب بالاتری از کمپینهای بیهدف دارند؛ چون شما میتوانید پیامی شخصیسازیشده برای آنها بفرستید که میدانید چرا به اپلیکیشن شما نیاز دارند.
یک نمونه ارسال انبوه را در تصویر زیر ببینید که روی پاداش و جایزهٔ خاص خود حساب کرده است:
اجازه دهید چند نکته را با شما در میان بگذارم تا نتیجهٔ بهتری از ارسال پیامک بگیرید:
میتوانید از ۳ نمونه متن زیر برای تبلیغ اپلیکیشن خود الهام بگیرید:
نکته: لینکی که در پیامک میگذارید، لینک اپلیکیشن در مارکتهایی مثل گوگل پلی، بازار و اپ استور باشد.
رپورتاژ محتوایی تبلیغاتی است که در سایر سایتها منتشر میشود و از نظر ظاهری تفاوتی با سایر مقالههای آن ندارد. به همین دلیل، مخاطب سایت به آن به چشم یک پیشنهاد ارزشمند از سمت سایتی نگاه میکند که به آن علاقه دارد.
از طرفی، چنین سایتهایی معمولاً بازدید بالایی دارند و میتوانند به محل خوبی برای یافتن کاربران جدید منجر شود که بهدنبال یافتن اپلیکیشنی مناسب برای خودشان هستند.
بهتر است در رپورتاژ، مزیت رقابتی خود را به زبان ساده نشان دهید و اگر قرار است به ویژگیها اشاره کنید، ۲ نکتهٔ مهم را رعایت کنید:
لینک نصب اپلیکیشن را در رپورتاژ بگذارید و کاربر را هم حتماً به نصب آن دعوت کنید. اگر اپلیکیشن را برای اندروید و iOS آماده کردید، هر ۲ راه نصب را در رپورتاژ بیان کنید تا هر ۲ کاربر را هدف بگیرید.
در رپورتاژ زیر، به مزیت رقابتی اپلیکیشن «فرنگ فود» یعنی ویدئوهای دوبلهشده اشاره شده است:
یک نمونهٔ دیگر را هم با یکدیگر ببینیم؟ در این رپورتاژ، اپلیکیشن سانازسانیا بهخوبی نشان داده است که چگونه مشکل بزرگ «چی بپزیم؟» را رفع کرده است. از طرفی، آنها به رسپیهای مخصوص فصل، تعطیلات (نوروز) و مناسبتهای مذهبی (ماه رمضان) اشاره کرده است. ویدئویی هم در رپورتاژ خود گذاشته است تا کاربر با محیط و امکانات مختلفی مثل «لیست خرید» آشنا شود.
خب، کار ما با ۶ روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی تمام شد! شما هم میدانید چه روشهایی برای تبلیغ مناسب است و هم چه کارهایی انجام دهید تا نتیجهٔ بهتری بگیرید.
بیشتر بخوانید: ۷ استراتژی بازاریابی اپلیکیشن در ماه رمضان + آمار
اگر پشت تبلیغات استراتژی مشخصی باشد، نتیجهٔ خوبی هم میگیرید. اینجا پای قیمت هر نصب به میان کشیده میشود که هر نصب چقدر برای شما آورده دارد؟ یا میتوان حتی برای هر نصب ۱ میلیون هم داد؛ ولی آیا ارزش دارد؟ وقتی کمپین تبلیغاتی نتیجهبخش است که بتوان با کمترین هزینه، بهترین نتیجه را گرفت.
منظور از «کمترین»، بهینهترین حالتی است که میتوان نصب گرفت. اجازه دهید یک مثال بزنم. دو اپلیکیشن آشپزی را در نظر بگیرید:
پس همیشه پول زیاد بهمعنای موفقیت نیست! برای مدیریت هزینهها و بهبود عملکرد، بهتر است کمپینهای تبلیغاتی را زیرنظر داشته باشید. برای این کار به ترکر نصب اپلیکیشن نیاز دارید که پیشنهاد میکنم مقالهٔ « ترکر نصب اپلیکیشن چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟» را حتماً مطالعه کنید.
نظر شما دربارهٔ نکات و ۶ روش تبلیغ اپلیکیشن آشپزی که در این مقاله خواندید، چیست؟ به نظرتان کدامیک نتیجهٔ بهتری به ارمغان میآورند؟