بله، روزها و زندگی اینقدر شلوغ شده است که برای استفاده و دسترسی به خدمات به اپلیشکنهای مختلف از جمله پزشکی و سلامت پناه بردهایم.
ولی برای اینکه اپلیکیشن پزشکی شما دیده و پسندیده شود، به تبلیغات و بازاریابی نیاز دارید.
اول اینکه شما به مخاطب خاص خود نیاز دارید و دوم اینکه تمام آنها در مرحلهٔ آگاهی قرار ندارد؛ یعنی نمیدانند شما اپلیکیشنی طراحی کردهاید که از قضا، نیازشان را برطرف میکند.
سؤالی که اینجا پیش میآید، این است که بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی کدام است؟
در این مقاله، ابتدا پیشنیازها و سپس ۱۰ راهکار مختلف را با یکدیگر بررسی میکنیم تا به پاسخ آن برسیم.
پس بیایید شروع کنیم!
فهرست مطالب
Toggleبرای اینکه تبلیغات شما به ثمر بشیند، ابتدا باید تکلیف چند موضوع را مشخص کنید:
مهمترین قدم در تبلیغات، شناسایی بازار و مخاطبِ هدف است. تفاوت این ۲ به زبان ساده میشود کسی که به شما نیاز دارد و کسی که تصمیم میگیرد.
مثلاً بازار هدف اپلیکیشن سلامتی کودکان، خود کودکان هستند؛ ولی کسی که آن را نصب میکند، پدر یا مادر او هستند. والدین کودک در واقع همان مخاطبِ هدف تبلیغات شما به حساب میآیند.
گاهی اوقات، هر ۲ یکی هستند؛ مثلاً اپلیکیشنهای بارداری.
ولی چرا در تبلیغات، باید بدانیم با چه کسی صحبت کنیم؟ ۲ اپلیکیشن «پزشکت» و «مامانا» را در نظر بگیرید.
اولی خدمات متنوعی در زمینهٔ ارائهٔ مشاورههای پزشکی و پزشکی از راه دور ارائه میکند؛ ولی دومی مخصوص مادران یا زنان باردار است.
بنابراین نمیتواند در هر جایی تبلیغ کند یا تبلیغ خود را مثلاً به پسران ۱۸ ساله نشان دهد؛ چون اصلاً برای آنها مناسب نیست. آنها هم هیچ نفعی برای او ندارند.
برای آشنایی با راههای شناسایی مخاطبِ هدف، پیشنهاد میکنم مقالهٔ «۵ روش شناسایی مخاطب هدف اپلیکیشن» را مطالعه کنید.
تبلیغات فلهای و بدون هدف، چیزی بهغیر از هدردادن پول و وقت شما به ارمغان نمیآورند. شما باید بدانید قرار است با چه هدفی، تبلیغ کنید.
اپلیکیشن جدیدی هستید و بازار هدف با شما آشنا نیست؟ اینجا بهتر است روی تبلیغات با هدف افزایش آگاهی مثل بیلبوردی، بنری و ارسال پیامک انبوه تمرکز کنید.
قرار است تعداد کاربران و بهتبع آن، فروش خود را افزایش دهید؟ باید به سراغ روشهای هدفمند مثل تبلیغات در اپلیکیشنها، اینفلوئنسری و تبلیغات همسان موضوعی بروید.
۲ اپلیکیشن بارداری را در نظر بگیرید. منِ کاربر چطور باید تصمیم بگیرم کدام را نصب کنم؟ وقتی تبلیغ یکی را دیدم، چرا باید آن را انتخاب کنم؟ چه فرقی دارد؟
اینجاست که پای «مزیت رقابتی»، یعنی چیزی که اپلیکیشن را متمایز میکند، به میان کشیده میشود.
مثلاً داشتن مشاوره بارداری یا فراهمکردن محلی برای گفتوگوی مادران مزیتی است که یکی را به دیگری ترجیح دهیم.
یک مثال دیگر هم بزنم و برویم سراغ مورد بعدی. ۲ اپلیکیشن که مشاورهٔ پزشکی ارائه میکنند، چه برتری و مزیتی نسبت به دیگری دارند؟
مثلاً ممکن است یکی مشاوره با بیمه ارائه کند که هزینههای بیمار کاهش پیدا کند. دومی هم ممکن است روی راههای تماس و گفتوگو با دکتر مانور دهد (تصویری، صوتی و متنی).
یکی دیگر هم ممکن است پا را فراتر بگذارد و امکان تهیهٔ نسخه و داروها را پس از ویزیت دکتر فراهم کند.
تبلیغات زمانی به نتیجه منجر میشود که مستمر باشد. هیچ کمپین مقطعی و کوتاهی نمیتواند آورده برای شما داشته باشد.
بنابراین قبل از اینکه به سراغ روشها و راههای تبلیغات بروید، ببینید آیا از پس هزینههای آنها برمیآیید یا خیر.
اگر بودجهٔ کمی دارید، میتوانید به سراغ راههای ارزانتر مثل پیامک بروید و آن را با فعالیتهای خود در شبکههای اجتماعی ترکیب کنید.
اگر پول بیشتری در جیبتان است، میتوانید به سراغ تبلیغات بیلبوردی و تلویزیونی بروید.
فقط مطمئن شوید آنقدر بودجه دارید که تا آخر مسیر بهخوبی حرکت کنید تا بالاخره به هدف خود دست پیدا کنید.
در بخشهای بعدی خواهید دید که در بیشتر روشها، کاربر پس از دیدن تبلیغ سر از صفحهٔ اپلیکیشن شما در یکی از فروشگاهها (گوگل پلی، اپ استور، بازار، مایکت یا…) درمیآورد.
برای اینکه بتوانید کاربر را به نصب اپلیکیشن ترغیب کنید، بهتر است موارد زیر را در این صفحه رعایت کنید:
به یک نمونه که در تصویر زیر آمده است، دقت کنید:
همان طور که میبینید، نهتنها موارد بالا را رعایت کرده است، بلکه بهخوبی مزیت رقابتی خود را در متن و تصاویر برجسته کرده است.
برای نوشتن متن دیسکریپشن، توصیه میکنم مقالهٔ «راهنمای نوشتن دیسکریپشن اپلیکیشن در اپ استور و گوگل پلی» را مطالعه کنید.
فکر کنم بهخوبی متوجه شدید چرا وقتی استراتژی برای تبلیغات و بازاریابی نداشته باشید، بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی هم کمکی به شما نمیکند.
حالا بیایید ۱۰ روش تبلیغ اپلیکیشن پزشکی را در بخش بعدی با هم بررسی کنیم و ببینیم هرکدام برای چه شرایطی مناسبترند.
در این بخش، سعی میکنم روشها را همراه با نمونهٔ واقعی و انجامشده بررسی کنم. از طرفی، با هم خواهیم دید که هرکدام برای چه بودجه و شرایطی بهتر جواب میدهند.
داشتن یک سایت و یک اکانت در شبکههای اجتماعی به شما کمک میکند جامعهای از افرادی تشکیل دهید که به اپلیکیشن شما یا نیاز دارند یا نیاز پیدا خواهند کرد.
از طرفی، اگر کسی به شما نیاز پیدا کند، با شما آشنا خواهد شد. چطور؟
یا در گوگل جستوجو میکند که شما بهواسطهٔ سئو در نتایج دیده میشوید یا در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام دنبال شما میگردد که باز هم با صفحهٔ اپلیکیشن روبهرو میشود.
از طرفی، وقتی شما تبلیغات پیامکی، تلویزیونی و بیلبوردی انجام میدهید، نام شما در ذهن مخاطب حک میشود. این تبلیغات که با هدف افزایش آگاهی انجام میشوند، به جستوجوی نام شما منجر میشوند.
شاید برخی در فروشگاهها دنبال شما باشند و شاید هم از گوگل و شبکههای اجتماعی استفاده کنند.
نیاز نیست حتماً سایت شما بلاگ داشته باشد. یک سایت ساده و حتی تکصفحهای هم کارتان را راه میاندازد.
مگر اینکه بخواهید روشهای کمهزینهٔ تبلیغات را با بازاریابی محتوایی ترکیب کنید که آن زمان باید برای راهاندازی بلاگ دستبهکار شوید.
کاربر خود را بشناسید و ببینید چه نیازهایی دارد. پس از آن، محتوایی مرتبط منتشر کنید و در دل برخی مطالب، میتوانید اپلیکیشن خود را هم تبلیغ کنید. به آنها نشان دهید چطور نیازشان را رفع میکنید.
البته این تبلیغ باید مثل یک پیشنهاد در کنار سایر راهکارها باشد و نه صرفاً تبلیغاتی! چون قدم اول، ارائهٔ محتوایی ارزشمند است که برای مخاطب فایده داشته باشد و نه تبلیغ.
زدن بلاگ اختیاری است؛ ولی رعایت موارد زیر اجباری است:
برای نمونه، اپلیکیشن لیوم روی دغدغههای کاربران هدف خود در سایت دست گذاشته است. یکی اینکه مصرف باتری را با نصب اپلیکیشن کاهش میدهید و دیگری اطلاعات شما در امان است.
با توجه به جنس اپلیکیشن، این مسئله برای کاربران بسیار اهمیت دارد و به همین خاطر، در همان سایت به آن اشاره کرده است.
اکانت شما در شبکههای اجتماعی هم محل خوبی برای جذب کاربر با ارائهٔ محتوای ارزشمند است. پایگاهی قوی که میتوانید از آن برای اطلاعرسانی و آموزش استفاده از اپلیکیشن استفاده کنید.
حتماً لینک دانلود اپلیکیشن را در بایو بگذارید. چند هایلایت را هم به آموزش و پرسشهای رایج دربارهٔ اپلیکیشن اختصاص دهید.
فراموش نکنید محتوای شما باید سرگرمکننده باشد تا مخاطب شما را دنبال کند.
در کنار محتواهای رایگان، میتوانید از محتواهای جایزهدار برای جذب کاربر جدید هم استفاده کنید. این جنس محتوا خیلی زود دستبهدست میشود و کاربران زیادی با شما آشنا میشوند.
بهتر است سایت و شبکهٔ اجتماعی خود را با سایر روشهای تبلیغات ادغام کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
مثلاً داشتن سایت به شما کمک میکند از تبلیغات در سایتهای پربازدید هم بهره ببرید. در این کمپین، تبلیغ شما در سایتهای ایرانی نمایش داده میشود.
اگر کاربر روی آن کلیک کند، با لندینگ پیج شما روبهرو میشود که اپلیکیشن را معرفی کردهاید. در ادامه، او را در این صفحه به نصب اپلیکیشن ترغیب میکنید.
برویم سراغ بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی، یعنی تبلیغات نصب اپ!
اسم آن داد میزند که برای چه کاری مناسب است! چرا بهترین گزینه است؟ به چند دلیل:
برای نمایش تبلیغات نصب اپلیکیشن، شما ۲ راه دارید:
گزینهٔ دوم بهمراتب بهتر است؛ چون به شما اجازه میدهند در لحظه به مخاطبی دست پیدا کنید که بهدنبال شماست یا به اپلیکیشنتان نیاز دارد.
از طرفی، هزینه تبلیغات کاهش پیدا میکند؛ چون نیاز نیست جای ثابتی را برای همیشه اجاره کنید.
در آخر، باید به موضوع حضور در هزاران اپلیکیشن ایرانی و خارجی و همچنین فروشگاههای معتبر اشاره کنم که با مکاتبه امکانپذیر نیست!
۳ واسطه پیش روی شماست:
میتوانید از تبلیغات جایزه دار ادیوری برای نصب اپلیکیشن بیشترین بهره را ببرید. کاربر ویدئویی در سایر اپلیکیشنها و بازیها میبیند تا پاداش بگیرد.
چون باید آن را تا انتها ببیند، این فرصت را دارید هم از طریق یک ویدئو، او را جذب کنید و هم از طریق بنری که در انتها نمایش میدهید.
برای آشنایی با این روش، توصیه میکنم مقالهٔ «راهنمای کامل تبلیغات جایزه دار» را مطالعه کنید.
همچنین میتوانید از تبلیغات نصب اپلیکیشن بنری و همسان بهره ببرید. همکاری ادیوری با هزاران اپلیکیشن مختلف ایرانی مثل کوییزآوکینگز و خارجی مثل Shareit به شما اجازه میدهد به انواع کاربر دست پیدا کنید.
با کمک کمپین اپلیکیشن گوگل ادز، میتوانید در جایگاههای متنوع شبکهٔ نمایش مثل صفحهٔ اصلی گوگل پلی، صفحهٔ نتایج جستوجوی آن، صفحهٔ نتایج گوگل و صفحهٔ سایر اپلیکیشنها تبلیغ کنید.
خوبی گوگل ادز، دسترسی به افرادی است که واقعاً به اپلیکیشن شما نیاز دارند.
مثلاً کاربر عبارتهایی مثل «پزشکی»، «روزشمار بارداری»، «ویزیت آنلاین» و… را جستوجو میکند و تبلیغ اپلیکیشن را در صدر نتایج میبیند.
اپلیکیشنهای زیادی خدمات خود را رایگان، ولی بهازای نمایش تبلیغ در اختیار کاربران میگذارند که محل خوبی برای نمایش تبلیغات است؛ مثل تبلیغ زیر:
اما یک تفاوت اساسی با ادیوری دارد. برای اینکه بتوانید از گوگل ادز بهره ببرید، اپلیکیشن شما حتماً باید در اپ استور یا گوگل پلی ثبت شده باشد.
در حالی که، برای تبلیغات با ادیوری، کافی است در یکی از مارکتها – چه خارجی و چه ایرانی – ثبت شده باشد.
تبلیغات در بازار هم چند سالی است به کمک اپلیکیشنهای ایرانی آمده است. میتوانید اپلیکیشن خود را در صفحهٔ اصلی، صفحهٔ نتایج و صفحهٔ سایر اپلیکیشنها تبلیغ کنید.
از آنجایی که کاربران ایرانی زیادی از این فروشگاه استفاده میکنند، گزینهٔ ارزانتری از گوگل ادز است.
تفاوت تبلیغات در بازار با ادیوری هم در ظرفیت نمایش تبلیغ است. کاربر فقط زمانی تبلیغ را میبیند که یا چیزی مرتبط با لیست کلمات کلیدی شما جستوجو کند یا فروشگاه بازار را باز کند.
ولی با ادیوری، شما در هزاران اپلیکیشن مختلف ظاهر میشوید؛ یعنی جلوی چشم کسانی که احتمالاً به شما نیاز دارند و خبر ندارند! اگر تمایل به اجرای تبلیغات در کافه بازار دارید میتوانید از شرایط و تعرفه ادیوری اطلاعات کسب کنید.
بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی و روشهای اجرای آن را با هم دیدیم؛ ولی این داستان ادامه دارد 🙂
برویم سراغ یک روش کاربردی و از قضا موثر و بررسی یک نمونهٔ واقعی!
گفتیم بهترین روش تبلیغات اپلیکیشن سلامت و پزشکی، تبلیغات نصب اپلیکیشن است که ۳ روش آن را با هم بررسی کردیم.
ولی یک روش جا ماند: تبلیغات پوش نوتیفیکیشن!
بله، شما میتوانید از این تبلیغات برای نصب هم بهره ببرید که از قضا، فقط برای کاربران موبایل ارسال میشود. از طرفی، وقتی کاربر روی آن کلیک میکند، مستقیماً به صفحهٔ اپلیکیشن هدایت میشود.
البته یک تفاوت با روشهای بالا دارد: هزینهٔ آن بهازای هر ارسال موفق یا کلیک حساب میشود و نه نصب.
برای اجرای این تبلیغات هم میتوانید از پلتفرمهایی مثل یکتانت استفاده کنید. آنها به شما کمک میکنند به میلیونها کاربر پوش نوتیفیکیشن سایتها و اپلیکیشنهای معتبر ایرانی دسترسی داشته باشید.
پزشکت یکی از اپلیکیشنهای حوزهٔ پزشکی است که از تبلیغات پوش نوتیفیکیشن یکتانت استفاده کرده است.
هزینهٔ هر نصب به این معناست که شما بهازای هر نصب چقدر پول دادهاید. پزشکت با کمک این کمپین توانست هزینهٔ هر نصب را تا ۱۱/۳۹ درصد بهبود دهد.
بد نیست بدانید پزشکت با نرخ کلیک ۲/۱۳ درصدی خود، بیشترین CTR در بین تمام کمپینهای پوش نوتیفیکیشن سال ۹۹ یکتانت را از آن خود کرد.
پیامک دوست قدیمی تمام کاربران موبایل بوده و هنوز هم هست! حتی با وجود آمدن اپلیکیشنهای پیامرسان متنوع، پیامک همچنان جایگاه خود را از دست نداده است.
میتوانید از این روش، برای افزایش نصب اپلیکیشن، اطلاعرسانی و همچنین ایجاد آگاهی از برند استفاده کنید.
میتوان گفت بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی با بودجهٔ کم همین ارسال پیامک است؛ بهخصوص وقتی به دست فرد درست برسد.
چند نکته در تبلیغات پیامکی باید رعایت کنید:
بیایید ۴ نمونه متن تبلیغات اپلیکیشن پزشکی را هم با یکدیگر بررسی کنیم:
رپورتاژ آگهی، محتوایی شبیه سایر مقالههای سایت منتشرکننده است. به همین خاطر، اغلب افراد آن را تبلیغات در نظر نمیگیرند، بلکه به چشم یک پیشنهاد و معرفی مفید از طرف سایت میبینند.
سازوکار رپورتاژ چطور است؟
شما یک محتوا آماده میکنید که در آن، دربارهٔ مزایا و خدمات اپلیکیشن صحبت میکنید؛ یعنی نشان میدهید چه منفعتی برای کاربر دارید.
حالا این محتوا میتواند دربارهٔ یکی از خدمات اصلی مرتبط با ترند روز باشد یا دربارهٔ خدمات متنوع. مثل کاری که پزشکت انجام داده است:
البته پیشنهاد میکنیم روی مشکل و دغدغهٔ مخاطب دست بگذارید و سپس اپلیکیشن را بهعنوان راهحل رفع آن معرفی کنید؛ یعنی یک مقالهٔ آموزشی باشد که یکی از نیازهای مخاطبان سایت میزبان را رفع کند.
رپورتاژ در سایتی با بازدید بسیار زیاد در ماه (حتی میلیونی) منتشر میشود. همین مسئله به شما کمک میکند شانس زیادی برای جذب کاربر داشته باشید.
در انتها، راه نصب اپلیکیشن را معرفی کنید و از کاربر بخواهید آن را نصب کند.
به نکات زیر هم توجه کنید:
برای اثبات ادعاهای خود، از اعداد و ارقام واقعی استفاده کنید
البته یک راه دیگر هم دارید: انتشار گزارش سالانه یا گزارشهای جذاب مرتبط با حوزهٔ فعالیت خود مثل آمار تست کرونا در منزل یا تعداد مشاورههای آنلاین.
این گزارشها بهترین خوراک برای رسانهها و خبرگزاریها به حساب میآیند. یک نمونه را در تصویر زیر ببینید:
وقتی پزشک ماما، دکتر داروخانه یا یکی از اطرافیان کاربرِ هدف شما، اپلیکیشنتان را به او معرفی کند، شانس بیشتری برای نصب خواهید داشت تا زمانی که خودتان تبلیغ کنید!
دلیل آن هم اعتمادی است که ما به اطرافیان و متخصصان داریم. از طرفی، مطمئن هستیم طرف مقابل بر اساس تجربه و دانش، اپلیکیشن را پیشهاد داده است.
شما میتوانید کاربران فعلی خود را به مبلغ اپلیکیشن تبدیل کنید. چطور؟
یکی از راهها، خلق تجربه کاربری خوب و ارائهٔ خدمات مناسب است. وقتی کاربر راضی باشد، بدون هیچ چشمداشتی، اپلیکیشن را تبلیغ میکند.
بنابراین، یک بخش برای «دعوت دوستان» در اپلیکیشن در نظر بگیرید؛ آن را جلوی چشم بگذارید تا کاربران راضی لینک نصب را سریع به دست دیگران برسانند.
اگر سری به فروم نینی سایت بزنید، نظراتی شبیه به این نظر زیاد میبینید که دقیقاً روی مزیت رقابتی اپلیکیشن برای تبلیغ آن دست میگذارند.
برای یک نمونهٔ دیگر، یکی از کاربرها برای معرفی یکی از اپلیکیشنها به قابلیت پیگیری وضعیت جنین در هر هفته اشاره کرده بود که اپلیکیشن دقیقاً به شما میگوید جنین در حال حاضر چه شکلی است.
ولی گاهی اوقات، شما باید کاربر را بهسمت تبلیغات شفاهی هل دهید! به چه شکلی؟
راههای مختلفی وجود دارد. مثلاً میتوانید بهازای هر معرفی، درصدی تخفیف برای مشاوره پزشکی بعدی در نظر بگیرید.
یکی دیگر از راهها هم این است که از تکینکهای بازیسازی بهره ببرید. مثلاً هر کاربر بهازای کارهای مختلف امتیاز مشخصی دریافت کند و در نهایت، بتواند از آن امتیازها برای دریافت خدمات در اپلیکیشن شما استفاده کند.
راه دیگر، همکاری با سایر اپلیکیشنها و کسبوکارهایی است که باشگاه مشتری دارند. مثلاً میتوانید کد تخفیفی برای مشتریان بانک پارسیان، شاتل، افق کوروش یا سایر کسبوکارها در نظر بگیرید.
آنها بهازای خرید و استفاده از خدمات امتیازی دریافت کردهاند که دوست دارند آن را خرج کنند. کافی است شما هم در لیست پیشنهادها باشید.
پرستاران، دکترهای تغذیه، پزشکهای متخصص، دکترهای داروخانه و سایر متخصصان حوزهٔ فعالیت شما هم میتوانند معرف خوبی باشند.
حتی میتوان گفت بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی! چراکه خیلی کم پیش میآید نظر یک متخصص را رد کنیم. غیر از این است؟
اپلیکیشنهای مشاورهٔ آنلاین پزشکی هم میتوانند از خود دکتران اپلیکیشن برای دعوت دیگران استفاده کنند؛ مثل کاری که «دکتر ساینا» در دوران کرونا کرد:
شما میتوانید از اینفلوئنسرها برای گرفتن کاربر و افزایش نصب اپلیکیشن بهراحتی استفاده کنید. این روش بسته به اینکه با چه اینفلوئنسری کار کنید، ارزان و گران است.
برای کاهش هزینهها، میتوانید سراغ میکرواینفلوئنسرها بروید. آنها فالوور کمتری دارند؛ ولی ویژگیهای فالوور آنها تقریباً از یک طیف است. به همین خاطر، کاربر باکیفیتتری جذب میکنید.
بهطور کلی، شما میتوانید از تبلیغات اینفلوئنسری و گسترده، برای رسیدن به اهداف زیر استفاده کنید:
یکی از سناریوهای رایج این است که اینفلوئنسر دربارهٔ مشکل خود (مثلاً پیگیری و سنجش سلامت در دوران بارداری) صحبت کند.
پس از آن، بگوید چه کارهایی انجام داده که در نهایت، با شما آشنا شده است. در ادامه، دربارهٔ ویژگیهای اپلیکیشن صحبت کند که چطور مشکل او را حل کرده و کاربران را به نصب آن دعوت کند.
افراد زیادی پیجهای پزشکی را روزانه بررسی میکنند. این فرصت خوبی است که با تبلیغات در این پیجها، خودتان را به آنها معرفی کنید.
شما میتوانید تبلیغات خود را به شکلهای مختلف مثل بنری، ویدئویی یا اسپانسری انجام دهید. در بنری، بنر تبلیغاتی شما را اینفلوئنسر یا صفحهٔ موردنظرتان استوری میکند.
ولی ویدئویی تاثیر بیشتری دارد که میتواند یک ویدئوی ساده باشد و اینفلوئنسر در آن، دربارهٔ اپلیکیشن صحبت کند یا یک محتوای سرگرمکننده و جذاب. در این محتوای جذاب، فردی مشکلی دارد که با کمک شما آن را حل میکند.
اسپانسری هم شما در قامت حامی یک محتوای سرگرمکننده مثل ویدئوهای سوریلند ظاهر میشوید.
برای اینکه بدانید عملکرد کمپینهای اینفلوئنسری را چطور ارزیابی کنید، پیشنهاد میکنم مقالهٔ «ارزیابی کمپین نصب اپلیکیشن با اینفلوئنسر مارکتینگ» را حتماً بخوانید.
اجازه دهید پروندهٔ روشهای تبلیغ اپلیکیشن پزشکی و سلامت را همین جا ببندیم. روشهای مختلف دیگری مثل تبلیغات در سایتهای خارجی یا رپورتاژ در این سایتها هم وجود دارد.
ولی این روشها مخصوص چند اپلیکیشن خاص هستند که مثلاً بودجهٔ کلان دارند یا اپلیکیشن آنها به چند زبان است.
در این مقاله، سعی کردم ۷ روش کاربردی و موثر برای اپلیکیشنها با بودجهٔ متوسط و کم را بررسی کنم تا بتوانید بهترین سبد را برای تبلیغات بچینید.
فکر کنم حالا دیگر بهخوبی بدانید که بهترین تبلیغ اپلیکیشن پزشکی، تبلیغی است که هدفمند و با استراتژی باشد.
با این حال، اگر به فکر افزایش فوری نصب اپلیکیشن هستید، بهترین راه در ابتدا تبلیغات نصب اپلیکیشن و در ادامه، تبلیغات پوش نوتیفیکیشن (مخصوص نصب) است.
پیامک هم برای آن دسته افرادی که بودجهٔ زیادی ندارند، برای شروع گزینهٔ مناسبی است. بهتر است مخاطبان خود را دستهبندی کنید تا برای هرکدام یک پیام شخصیسازیشده ارسال کنید.
در آخر، جا دارد به این مسئله اشاره کنم که وقتی موفق میشوید که کمپین خود را مدام زیرنظر بگیرید تا بتوانید هزینهها را کاهش و عملکرد خود را افزایش دهید.
برای پیگیری کمپینها، میتوانید از ترکرهای نصب اپلیکیشن استفاده کنید که در مقالهٔ « ترکر چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟»، بهترینهای ایران را معرفی کردهایم.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید باشد. اگر چیزی از قلم افتاده است یا دغدغهٔ خاصی در این زمینه دارید، در بخش نظرات بنویسید تا با یکدیگر گفتوگو کنیم 🙂